Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anatratol

Co jest nie tak, na żywo często czuję wzrok kobiet na sobie, a na portalach lipa

Polecane posty

Gość Anatratol

Witam, jestem wysokim facetem 1,9m wzrostu, 32 lata, ciemna karnacja, krótkie włosy, szczupły, umięśniony, "podobno" bardzo przystojny... Dziwne to, ale na ulicy, czy to w restauracji, czuję często na sobie wzrok dziewczyn. Niestety nie mam ostatnimi czasy zbyt wiele okazji do imprezowania i poznawania nowych osób, a już dość dawno zakończyłem długi związek, założyłem konto na sympatii i badoo. Tutaj nie widzę jakiegoś dużego odzewu. Owszem, piszą dziewczyny, ale nie takie w moim typie, a kiedy ja napiszę do takiej w moim typie, rzadko otrzymuję odpowiedź... Co jest nie tak??

Gość gość
Wygląd to nie wszystko.

Gość gość
Często mam tak że na zdjęciu ktoś mi się nie spodoba, ale na żywo już tak, na zdjęciu nie pokażesz swojego stylu bycia, pewności siebie, czy tego "czegoś", a to bardzo często przyciąga kobiety.

Gość Anatratol
No ale właśnie tym bardziej na portalach typu Sympatia, chyba on gra na początku najważniejszą rolę...

Gość gość
Ja np. unikam bardzo przystojnych mężczyzn na portalach, bo często zakładam, że chcą się tylko zabawić, albo są zapatrzeni w siebie. Więc tak, Twój wygląd w internecie może odstraszać.