Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

diabel.

Polecane posty

Gość gość

Wierzycie ze godzina 3 w nocy to godzina DIABLA !?

Gość gość
Pierwsze słyszę :)

Gość gość
Tak - bo to przeciwna godzina do 3 (15:00) - godziny śmierci Jezusa. Każda książka o okultyzmach Ci to powie i wiesz co... coś w tym jest. Jestem na maksa wierząca i pracuje na stacji benzynowej. Każde pojawienie się dziwnej osoby bądź zdarzenia to właśnie 3. Kiedy idę na nockę włosy na rękach nie raz stają dęba.

Gość gość ze stacji
Zaczęłam się tym interesować bo zadziwiające było to że o 2:59 buczały, mrugały światła na podjeździe, o 3:01 weszła zgwałcona i zakrwawiona kobieta itp. Nie przywiązywałam uwagi do tej godziny, to wszystkie zdarzenia wokół tej pory sprowokowały mnie do zasięgnięcia info w książkach i internecie. Zobaczcie ile zdarzeń wydarzyło się w tej godzinie i że za każdym razem spojrzałam na godzinę - skoro zaczęłam łączyć fakty.

Gość gość
Łączy się tylko w twojej łepetynie, książkach fantystycznych i internecie. Jak w coś wierzysz to nie ma siły żebyś "odwierzyła". Ja nie wierzę i uciekam od innych "wierzących" bo z takimi to wojna z wiatrakami.

Gość gość
:D skad wy sie bierzecie?

Gość gość ze stacji
A ja wierzę i z całym szacunkiem ale łepetynę masz Ty. Jesteś negatywn(a), prymitywn(a) i nieszczęśliw(a). Ograniczasz się do swoich płytkich tez ignorując i poniżając czyjeś wypowiedzi. Uważasz się na najmądrzejszą osobę na świecie? Ekstra. Spasuj trochę bo fora nie są dla takich osób jak Ty. Tu każdy ma prawo się wypowiedzieć a nie jak Ty Don Kichocie (wojna z wiatrakami) coś Ci się wydaje i tak musi być i do tego dążysz!

Gość gość ze stacji
Przeczytaj jedną mądrą książkę i zapraszam do konwersacji. Nie bez powodu ta godzina jest nazwana godziną diabła. I głupkowate wypowiedzi tak mnie irytują że mam ochotę przeciągnąć każdego komentującego przez monitor. Poważnie! Robicie sobie jaja z religii. No błagam...

Mnie dusiło o 3 to znaczy miałam taki sen a obudziłam się z kotem na klatce piersiowej. O godzinie 3 budziłam się na starym mieszkaniu i miałam paraliże senne w tej godzinie. O 3 zawsze się bałam zasnąć bo miałam koszmary więc zawsze czekałam do godziny 4:00 rano i zasypiałam :) teraz nie patrzę na godzinę tylko odwracam się na drugą stronę :) 🖐️

Gość gość
Przez kilka , a nawet kilkanaście dni budzilam sie 3:05 punktualnie.. Malo tego czulam smród dymu jakiegoś. Na początku sie balam, ze gdzież w domu sie cos tli sprawdzalam po kilka razy, pozniej przywyklam. Zaczelam to studiować w Internecie i wlasnie przeczytalam, ze 3 jest godz diabla ! Wlosy mi sie zjezyly, balam sie zasypiać! Jestem wierząca, a niepraktykujaca.zaczelam uczęszczać do kościoła.

Gość gość
A skad wy wiecie o której godzinie zmarl Jezus?

Gość gość e
Coś w tym jest ... Latami budziłam się o tej godzinie :O Do tego koszmary senne. Ową godzinę niektórzy nazywają godziną wiedźmy. Wszystko zniknęło gdy nad łóżkiem zawisła Matka Ostrobramska.Serio .Możecie się śmiać.