Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karola10192

Była?

Polecane posty

Cześć. Od jakiegoś czasu męczy mnie jeden fakt, mój chłopak utrzymuje( nie utrzymuje) nie wiem jak to nazwać kontakt z byłą, nie jest to typowe spotykanie się dzwonienie czy pisanie. A więc zacznę od początku, spotykali się się przez 7 miesięcy może krócej, ona zerwała z nim kontakt, ale kiedy ja się pojawiłam kontakt ich znowu sie odnowił, były takie chwile że się kłóciliśmy i rozstawaliśmy ale rozstanie wypadało na tydzien i znowu przez tydzien razem. Sprawdzałam go, może to chamskie ale miałam zle przeczucia i odkrywałam że z nią piszę, pyta się co u niej słychać itp itd. Chociaż mi wielce wierny i zaznaczał że mu na mnie zależy. Za moimi plecami chciał jej pomóc w jednej sprawie, oczywiście wtedy my nie mieliśmy kontaktu bo się pokłóciliśmy, a jesli wszystko było dobrze i spytałam się czyj to numer to nie chciał mi powiedzieć, Dowiedziałam się że jest to jej a on wtedy przyszedł do mnie z przeprosinami i powiedział że usunął jej numer.. nie rozumiem, przyznam się jestem zazdrosna, chciałam często zapomnieć o tej sytuacji i nie robić z igły widły, bo możliwe że trochę przesadzam, oczywiście nie jestem święta też zdarzyło mi się skontaktować z byłym ale nie aż tak. POMOCY, nie wiem co robić..

Gość gość
Odrób lekcje i spakuj kredki do tornistra :D

Gość gość
Jeśli Ci na nim zależy to walcz o to z całych sił! Relacje z byłą to ciężki temat, czasami chodzi tutaj o podtrzymanie znajomości lecz czasami o coś więcej. Sama napisałaś że podtrzymywałaś kontakt ze swoim byłym chłopakiem. Wasze relacje jakie były? Od charakteru twojego jak i twojego partnera też bardzo dużo zależy. Czy jest dobry dla Ciebie, Czy stara Ci się pomóc, Czy po prostu ma Cię gdzieś? Jeśli go na prawdę kochasz to walcz o wszystko jak Lwica o swoje młode! Jeśli będę mógł pomóc pisz :P