Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

była?

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Od jakiegoś czasu męczy mnie jeden fakt, mój chłopak utrzymuje( nie utrzymuje) nie wiem jak to nazwać kontakt z byłą, nie jest to typowe spotykanie się dzwonienie czy pisanie. A więc zacznę od początku, spotykali się się przez 7 miesięcy może krócej, ona zerwała z nim kontakt, ale kiedy ja się pojawiłam kontakt ich znowu sie odnowił, były takie chwile że się kłóciliśmy i rozstawaliśmy ale rozstanie wypadało na tydzien i znowu przez tydzien razem. Sprawdzałam go, może to chamskie ale miałam zle przeczucia i odkrywałam że z nią piszę, pyta się co u niej słychać itp itd. Chociaż mi wielce wierny i zaznaczał że mu na mnie zależy. Za moimi plecami chciał jej pomóc w jednej sprawie, oczywiście wtedy my nie mieliśmy kontaktu bo się pokłóciliśmy, a jesli wszystko było dobrze i spytałam się czyj to numer to nie chciał mi powiedzieć, Dowiedziałam się że jest to jej a on wtedy przyszedł do mnie z przeprosinami i powiedział że usunął jej numer.. nie rozumiem, przyznam się jestem zazdrosna, chciałam często zapomnieć o tej sytuacji i nie robić z igły widły, bo możliwe że trochę przesadzam, oczywiście nie jestem święta też zdarzyło mi się skontaktować z byłym ale nie aż tak. POMOCY, nie wiem co robić..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować