Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1028

Jak zdobyć niedostępnego faceta?

Polecane posty

Gość gość1028

I nie mówcie mi że takich co udają niedostępnych nie ma. Wiem z wiadomego źródła, że ten ktòry mi się podoba zdecydowanie do takich należy. Jest uparty nie wiem jak sprawić aby się otworzył na mnie i przestał takiego udawać?

Gość gość
najpierw się zastanów czy warto.. jeśli tak to poznaj jego pasje, zainteresuj go sobą, ale nie swoją seksualnością tylko intelektem, czymś więcej, jakieś hobby, sport, joga, cokolwiek. niech zobaczy, że jesteś coś warta i ciekawa, że można się z Tobą dobrze bawić, pożytecznie spędzić czas i porozmawiać o czymś więcej niż zakupy i kosmetyczka! Powodzenia

Gość gość
Jedyne co można zrobić to totalnie gościa olać. Ignorować itp. Jeśli o coś by Cię prosił, powiedz, że sorry, ale z jakiegoś powodu nie możesz. Najgorszą rzeczą jaką możesz zrobić to nadskakiwanie mu, wiem to z doświadczenia i nie zamierzam powtarzać tego błędu. Traktuj go jakby nie interesował Cię jako facet, ale wyłącznie jako kolega. Jeśli nie zauważy Cię w ten sposób, olej go naprawdę, nie on jeden na świecie;) Ale to tylko moje zdanie, Ty masz swój rozum;)

Gość gość
musisz to zrobić tak, aby On myślał, że sam Ciebie zdobył. inaczej nie będzie Cię szanował, tylko potraktuje jak zdobycz a potem zostawi. Zaimponuj mu czymś, traktuj niby obojętnie, wtedy Go zaintrygujesz..

Gość gość
Głupie gierki.Jakby mało było ciekawych lasek. Znajdzie moment inną.

Gość gość1028
Zrobilam na samym poczatku cos czego teraz zaluje. Zagadywal do mnie i jego kolega tez no i ze kolega byl bardziej wygadany to robialam na przekór, podrywalam jego kolege i to wygladalo jakbym byla bardziej zainteresowana jego kolega niz nim. Kolege splawilam bo sam nie wiedzial czego chce, a on sam teraz udaje ze mnie nie widzi i stara sie mnie unikaca. Nie wiem co zrobic aby pobownie zaczal sie krecic kolo mnie?

Gość gość1028
(10:47) jak wyglądało to u Ciebie, że mówisz o własnym doświadczeniu?

Gość gośćiarra
znajdź innego albo z tym zacznij sobie pogrywać,złe kobiety mają większe powodzenie

Gość gość1028
Nie chcę i innego. Wiem ze ten cos do mnie ma tylko nie wiem co zrobic aby się tak nie unosił honorem :/

Gość gość
Może zajęty jest po prostu i ma cię gdzieś.

Gość gość
Z takim będziesz miała tylko utrapienie. Daj sobie spokój.

Gość gość1028
12.34 dlaczego tak myslisz?

Gość gość
Może jest zadufanym narcyzem albo poprostu mu się nie podobasz...co za tępa laska z ciebie że się płaszczysz ..

Gość gośćadam30
Teraz juź po zabawie. Zranilaś jego dumę wybierając kolegę. Nikt nie chce być traktowany jak koło zapasowe.

Gość vieri
kolege spławiła, bo nie wiedział czego chce, to teraz bierze się za drugiego:) masakra