Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onzbokk

Klient mnie molestuje

Polecane posty

Gość onzbokk

Nie wiem co mam zrobic. Pracuje w punkcie obslugi klienta. Jestem na w tym punkcie sama na zmianie. Ostatnio staly nasz klient za duzo sobie pozwala. Wyciaga do mnie łapy, probuje mnie obmacywac gdy jestesmy sami w punkcie. Mowilam mu o tym ze sobie nie zycze jednak jego odpowiedzi sa takie "no co by sie stalo jakbym sobie potrzymał, wielka rzecz". Mam juz go dosyc nawet ostatnio mialam sem ze go silnie uderzylam w glowe i wyzwalsm od zboczencow . Co mam robić?

Gość gość
Powiedzieć szefowi o zaistniałe sytuacji, koniecznie!!!! W razie czego np (realizacji snu, bo naprawdę będziesz czuła zagrożenie) to może być Twoim "dupochronem" ....

Gość gość
Powiedź szafowi, jak to nic nie da to zagroź policją

Gość gość
Nagraj go i pokaż szefowi

Gość onzbokk
Tak nagran itp. Ale co to zmieni :( to jest nasz staly klient ktory zostawia sporo pieniedzy co tutaj pracodawca pomoze?

Gość gość
Jak to co? Pracodawca musi Ci zapewnić bezpieczeństwo w pracy! Zgłoś to do cholery, bo może to się źle skończyć. Kamery są?

Gość onzbokk
Nie ma kamer. :( Jedynie co to moge go nagrac telefonem i chyba tak zrobie. Eh nic nie robie, przedtalam nosic bluzki z dekoltami nosze wszystkie z dekoltem pod szyją. Nie ubieram się wyzywająco co robię nie tak?

Gość gość
Nie doszukuj się w sobie winy, bo to już podpada pod ofiare gwałtu. One mają w zwyczaju obwiniać siebie, za gwałt. Czym prędzej powiedz o tym szefowi, Twój pracodawca MUSI zapewnić Ci bezpieczne miejsce/warunki pracy. Nagraj klienta na telefon, żeby mieć dowody.

Gość gość
Głupia jestes i tyle! Jak to nic nie zrobisz??? Mówisz szefowi i koniec. Nie płaci Ci za to żeby być prostytutka dla jakiegoś klienta. Naprawdę tępa jesteś skoro nie chcesz sobie w żaden sposób pomóc. Można to rozwiązać. A ty tylko jedno nic nie zrobie i nic nie zrobie.... no to nie rób i nie marudz tu.

Gość onzbokk
11:46 przeciez napisalam ze go nagram. Nie moge mowic pracodawcy o czyms czego nie jestem w stanie udowodnic klientowi. Moge potem sama trafic za bezpodstawne iskarzenia. Nagram go bede miec diwod i powiem pracodawcy wtedy. Sytuacja zwykle ma miejsce gdy jestesmy sami nie ma swiadkow kamer nic.

Gość gość
Nagraj tego zboczenca i kup sobie gaz. To nie jest śmieszne. Uważaj jak wychodzisz z pracy..

Gość gość
powiedz mu ze rozmawialas o nim w domu i twój chłopak, ociec, brat pyta się czy o chce z nimi pogadać na temat macania ciebie.

Gość gość
gość dziś Absolutnie! Nie mów takich rzeczy, bo to wszystko obróci się przeciwko Tobie, facet może zeznać, że mu groziłaś.