Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tesciowa dala rocznemu dziecku

Polecane posty

Gość gość

Smazony chleb w jajku zaraz mnie rozniesie,czy cos malemu moze byc po tym?:(

nienormalna, a to na oleju? Niewiem czy może dziać się, takie dzieci mają jeszcze nie do końca dojrzały układ pokarmowy dlatego wszystko pomału się wprowadza, no a smażone to ja bym dopiero w 3-4 roku życia dała ...

Gość gość
nie zostawiaj dziecka z taka nie doinformowana tesciowa

Gość gość
Tak na duzej ilosci oleju to sie robi,juz nigdy go z nia nie zostawie...

Gość gość
moja małego nakarmiła rosołem na wiejskiej kurze jak miał 8 miesięcy.. miał taką biegunkę, że klękajcie narody!

Gość gość
A moja jak syn mial 3 mc poszla z nim na spacer w wozku. Bylo slonce i wystawila mu buzie zeby zlapal wit D. Oczywiscie poparzeniem sie skonczylo

Gość gość
A ja sobie nie wyobrażam, żeby 3-miesiącznego dziecka na spacer w wózku nie brać

Gość krysiakrystyna
Wam, młodym to się w głowach poprzewracało, dziecko musi jeść syte posiłki, teraz wszyscy dmuchają na te dzieci, karmią brokułami i innym syfem, zamiast dać porządny posiłek, dlatego później rosną dzieci, nie potrafiące sobie ze światem poradzić.

Gość gość
Wariatki ...jakoś wasi mężowie przy takich "chorych" teściowych się uchowali ...

Gość gość
Ja z dzieckiem wychodziłam na spacer jak nie miało nawet miesiąca. Każdy sposób jest dobry by pieprzyc o teściowych. Durne mamuśki.

Gość gość
Dlugo czekac nie musiałam syn wymiotujr tym chlebem od godziny caly czas

Gość mamagrzesia
no tak, jak tak dziecko przyzwyczaiłaś zeby same leciutkie posiłki jeść to się teraz nie dziw! sama jestes winna! nie ma to jak te lampucery, ktore tylko potrafia tesciowe o wszystko obwiniać! tesciowa pewnie sie troszczy aby jak najlepiej wam bylo, pomaga, a ty na forum dupę obrabiasz, bo przeciez nikt nie jest winny tylko zawsze tesciowa!

Noo..troche jest w tym prawdy..Dzis matki chuchaja i dmuchaja na dzieci, zapominajac chyba o wlasnym dziecinstwie. Moze smazony chleb na oleju to przesada ale nie popadajmy w skrajnosci. Ja szybko zaczelam jesc normalne posilki, bo gerberow nie lubilam. Dzis nie mam problemow z zadna alergia, bo od poczatku mialam urozmaicona diete.

I tak jak ktos tutaj slusznie zauwazyl: te same tesciowe jakos z powodzeniem same wychowaly dzieci.