Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kama574

Pomówienie dziecka

Polecane posty

Gość Kama574

Witam, Moja 15 letnia córka od kilku lat chodzi do stajni i jeździ konno. Pracując na rzecz stajni dostaje wynagrodzenie w jazdach. Nie polubiła się z jednym z instruktorów, więc unikała spotkań z nim i przychodziła tylko w dni kiedy go nie było. W czerwcu została wyrzucona przez niego ze stajni z pomówieniem że coś w stajni zginęło jakiś sprzęt jeździecki i do wyjaśnienia sprawy ma nie przychodzić. Ja nie miałam żadnej informacji od policji ani osób pracujących w stajni. Na własną rękę wyjaśniałam sprawę na komisariacie i wiem, że wobec mojego dziecka nie toczy się i nie toczyło żadne postępowanie. Wyjaśniam sprawę w stajni, rozmawiałam z instruktorem, który pomówił moją córkę, nie byli w stanie udowodnić że sprawa kradzieży dotyczy mojego dziecka. Córka mogła wrócić do stajni, ale okazuje się, że ten instruktor dalej pomawia ją do prywatnych właścicieli koni, żeby na nią uważali,że to złodziejka i żeby nie dopuszczać jej do koni. Mieliśmy dzierżawić konia, jednak właściciele się wycofali ze względu na sytuację. Pomówienia te godzą w dobre imię mojego dziecka, jest ona załamana nie prawdziwymi oskarżeniami. Źle się czuje w stajni z piętnem złodziejki. Co robić w tej sytuacji?

Gość gość
pilnuj dziecka