Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ponury  żniwiarz

co tam u was dziewczęta?

Polecane posty

Gość ponury  żniwiarz

co tam u was dziewczyny,jak wam się wiedzie ostatnimi czasy? Już ten rok zbliża się ku końcowi,więc można zrobić małe podsumowanie :D

Gość ponury  żniwiarz
hmmm?

Gość gość
U mnie wszystko w porządku. Ten rok zaliczam do wyjątkowo udanych. Mam nadzieję, że i przyszły będzie taki:) A co u Ciebie ponury żniwiarzu?

Gość ponury  żniwiarz
a u mnie jakoś nijako :D praca całymi dniami i brak czasu na życie prywatne. Ale zdrówko dopisuje więc nie ma powodu do narzekań ;)

Gość gość
tak naprawde to my zaliczamy i wykorzystujemy ale po cichu

Gość gość
A u mnie właśnie zdrówko podupada. Pora chyba wdrożyć poranną gimnastykę. Bo kręgosłup pobolewa:( Pracę niedawno zmieniłam, można powiedzieć, że awansowałam (we własnym mniemaniu jedynie) i jestem ze zmiany zadowolona. Tyle, że pracę mam siadającą na psychikę, może polecisz mi jakieś techniki odstresowujące? Czym się zajmujesz po żniwach? :)

Gość ponury  żniwiarz
techniki odstresowujece :D haha, nie znam takich :p ale trzeba mieć wszystko w d***e i się ciągle z wszystkiego śmiać

Gość ponury  żniwiarz
a moje zainteresowania to sporty walki, siłownia i niestworzone historie związane z duchami :D

Gość gość
Właśnie odebrałam paczki ze świątecznymi prezentami i jestem zachwycona!! Dziewczyny, kupiłam świetne prezenty korzystając z kodów rabatowych od GG. Już nie mogę się doczekać pierwszej Gwiazdki! :) Jeżeli wciąż poszukujecie prezentów albo już myślicie o nadchodzącym Sylwestrze to polecam http://kodyrabatowe.gg.pl/

Gość ponury  żniwiarz
a w jaki sposób,ta praca Ci siada na psychike? :D