Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 585858

niscy faceci uważają mnie za zbyt niską a średnim i wysokim się podoba się mój

Polecane posty

Gość 585858

wzrost. mam 158cm, jestem proporcjonalnie zbudowana zauważyłam że jak interesowałam się mężczyznami którzy mieli 160-169 cm to uważali mnie za niską i lecieli, podrywali te wysokie (przeważnie z nimi równe lub wyższe), z wysokimi i średnimi mężczyznami nie miałam takich sytuacji, każdemu się podobałam teraz jestem z facetem który ma 174cm :) układa się nam świetnie, bardzo go kocham, a mój wzrost 100% mu odpowiada, uwielbia mnie przytulać i nosić na rękach :) a niedawno podrywał mnie mężczyzna który miał ok 190cm (no miał tak 187cm), potem jak go spotkałam po jakimś czasie to chciał mnie nieść na rękach jak zobaczył że mam zranioną nogę (uderzyłam się o szafkę w sklepie :P , było to delikatne zadarcie które ledwo poczułam, gdyby nie krew to chyba w ogóle bym nie wiedziała że się obtarłam :P mogłam normalnie chodzić ) ale mu odmówiłam (było mi go szkoda bo trochę posmutniał) dlaczego jak próbowałam być z niskimi mężczyznami to oni mnie odrzucali ale tym średnim i wyższym się podobam?

Gość gość
problemy typowej 12 latki :D 🖐️

Gość 585858
po pierwsze mam 24 lata po drugie, nie jest to moim problemem tylko jestem ciekawa czemu tak jest

Gość gość
Nie wiem. Ciężko stwierdzić. Duzi faceci lubią kruszynki a drobni wola te większe. Tak jakoś juz jest.

Gość gość
585858 dziś Ale nie jesteś dziewicą czystą

Gość gość
Sa kurduplami i maja gleboko zakorzenione przekonanie, ze ich wzrost lub mniej jest "be"

Gość 585858
nie jestem dziewicą straciłam dziewictwo 4 lata temu z obecnym chłopakiem :) jesteśmy razem prawie 6 lat :)