Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak seksu

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego mezczyzni odmawiaja seksu tlumaczac sie ze sa zmeczeni a rano musza wstac do pracy. A sami nie inicjuja seksu. Choc kiedys bylo inaczej

Gość gość
Hehehe. Po 1. To nie mezczyzni tylko c***y! Po 2. Ja wstaje wczesniej rano tylko po to zeby przed praca z zonka sie pobzykac jeszcze. Po 3. Gdzie on Ci pracuje jak taki zmeczony? Co to za praca ktora tak wykancza faceta ze seksu mu sie odechciewa? Hehehehehe, nie wytrzymam.

Gość gość
Mamy 8 miecieczne dziecko ktore chodzi spac okolo 23. Ale moj maz okolo 21. Do tego gdy go czasami budze to mowi ze musi rano wstac. Prace zaczyna od 6. Ale na silownie chodzi przed praca i na to sile ma. Pracy nie ma ciezkiej chyba zycie go meczy

Gość gość
Ja bym wolal seks z zona zamiast silowni. Dziwny przypadek. Nie chce seksu bo zmeczony a na silke lata? Moze chce sie komus podobac albo nie sam tam chodzi?

Gość gość
Wlasnie tego nie rozumiem i myslalam ze mi faceci jakos pomoga. Rozmowy tez nie wiele pomagaja. Tzn jak pogadam to cos tam jest ale przeciez to nie powinno tak wygladac. Na silownie chodzi z moim bratem a jemu akurat ufam bezgranicznie

Gość gość
I nie jestem zaniedbana osoba. 6 tygodni po porodzie wrocilam do wagi sprzed ciazy. Zawsze jestem wymalowana, uczeasana, paznokcie u stop zawsze wymalowane u rak czasami. Nie chodze po domu w rozciagnietym dresie.

Gość gość
Mój mąż też ma małą ochote na seks bo jak przyjdzie z pracy to gra w gry do północy jak i dłużej. Nie pieści mnie i minetki tez nie...bo nie lubi...a ja mam codziennie ochotę i to ja muszę inicjować :-(

Gość gość
W tym rzecz ze kiedys tak nie bylo. Napoczatku to bylo nawet po 2 razy dziennie. Z czasem unormowalo sie do 2-3 razy w tygodniu. Potem praca nas tak zmusila ze sie mijalismy wiec widywalismy sie tylko na weekendy. Wiec bylo raz w tygodniu czasami nie. Pozniej pracowalisny w tych samych godzinach i bywalo roznie ale nie wychodzil seks tylko z mojej inicjatywy i do tego mi nie odmawial. Przez okres ciazy tez seks byl rzadko bo sie bal ze zrobi dziecku krzywde.

Gość gość
Co sie dzieje z facetami?

Gość gość
facetom kobiety się nudzą. natura stworzyła samców homo sapiens to bycia aktywnymi w związku z jedną samicą przez góra 7 lat. jak się potem samica nie stara, tyje, marudzi i wrzeszczy, to szukają sobie pobocznej kochanki. więc samiczki, starajcie się bardziej o swoich samców, a nie będziecie narzekać...