Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego chcecie korzystać za darmo z cudzych usług?

Polecane posty

Gość gość

Które kosztują dużo energii i czasu? Zachowujecie się jak plebs. Uważacie że powinniście dostać za darmo i jeszcze macie pretensje, ze jest inaczej. Jak ktos odmówi to się zaczyna opluwanie jadem. Przyklad z brzegu wrozki z tego forum.Matko boska, skąd wy się urwaliscie? !

Gość gość
taaa wrozka oszustka hochsztaplerka naciagaczka to najlepszy przyklad, buahaha

Gość artioms
Ale jaki czas i energie poświęca wróżka przecież one wymyślają tylko bzdury a jeszcze więksi idioci za to płacą. To tak jakby wierzyć w pokemony albo to że trudne sprawy rozgrywają się w rzeczywistości

Gość gość
Dokładnie :) wszelkiej maści wróżbici to oszuści żerujący na naiwnych ludziach, poza tym forum to nie miejsce na reklamowanie swoich usług, od tego są portale ogłoszeniowe, prasa, tv, radio i prywatne strony internetowe, a nie fora... gdyby tu był mode/rator to od razu dostałabyś bana za takie praktyki. Jeśli wróżka byłaby dobra i miała faktycznie jakiś dar, to potrafiłaby zarobić na zakładach bukmacherskich :P

Gość gość
Skad ja wiedzialam, ze zaraz pojawia sie posty o oszustach? Wszedzie grasuja oszusci. To zadne wytlumaczenie tym bardziej ze przeczycie sobie.Nie jestem wróżka, ale zauważyłam ze to najczęstszy przypadek. Serio? Skoro tak uważacie to po co blagacie o wróżby? Niektórzy to wręcz się prześcigają i czekają całymi dniami, z pretensjami ze przecież tak długo czeka i nie wie biedna/y co ma robic... czy siedzieć na forum czy też nie :D A z tego co widac w niektórych wątkach, są kobiety które to robią i to bardzo trafnie, widać po zachwytach. Forum jak forum, można ogłaszać każdą usługę, pisanie tekstów, wróżenie itp. Od czegoś trzeba zacząć a i na forach właśnie gromadzi się dużo ludzi.

Gość gosiuniuniunia
Nie wierzcie w tego posta wyżej ,to natrętna reklama!!! Jedyny sposób na odzyskanie partnera to zamówić urok miłosny na stronie ch*jDupaKamieniKupa.com.pl Ja tak zrobiłam i moje życie jest teraz pasmem sukcesów! Odzyskałam narzeczonego, dostałam awans w pracy, wyleczyłam hemoroidy a pies sąsiada który zawsze na mnie szczekał i raz rozerwał mi nogawkę zdechł już w momencie jak zobaczył kuriera z przesyłką!!! Zapiszcie ten link ch*jDupaKamieniKupa.com.pl i cieszcie się życiem!

Gość gość
są kobiety które to robią i to bardzo trafnie x Jasne, wróżby są jak horoskopy, czyli mówi się ludziom to co chcą usłyszeć i tak ogólnikowo, że dana rzecz może się zdarzyć lub nie :) To jak z pogodą na kilka dni w przód... będzie słonecznie, ale może też popadać :P To zwykłe żerowanie na ludziach którzy mają doła i gorszy okres w życiu, a że niektórzy korzystają, cóż... człowiek czasem potrzebuje usłyszeć trochę wymyślonych bredni, aby poczuć się lepiej i odzyskać nadzieję na lepsze jutro.