Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak to rozumieć?

Polecane posty

Gość gość

witam Was, chciałabym prosić o interpretację wyniku badania usg dopochwowego. Piszę z głowy, nie cytuję. endometrium 17mm prawy jajnik dwa razy większy od lewego, w prawym jajniku jest ciałko żółte. ok 29.11 powinnammdostać miesiączkę, nadal jej nie mam. kilka dni po tym terminie robiłam badanie beta hcg i wykazało wynik mniejszy niż 0,1. testy ciążowe robiłam ok 10.12. druga kreska pojawiała się słaba, ale nie od razu po 5min tylko np po 30-60 min. od kilku dni roę też tety owulacyjne, codziennie pojawia się ta druga kreseczka ale jest słabsza nieco niż ta pierwsza kontrolna. Ginekolog powiedział że raczej to nie ciąża, ale fla pewności moge zrobic badanie betahcg za tydzień.

Gość gość
kanał szyjki macicy zamknięty. czy to nie jest tak, ze jest on zamkniety w czasie ciazy??

Gość gość
podnoszę, odpowie ktoś?

Gość gość
czytaj instrukcję test po czasie dłuższym niż 5 minut jest nieważny z badania krwi wyszło że nie ma ciąży, a ty nadal swoje

Gość gość
gdyby to miała być ciąża to test sikany by ją pokazywał w ciągu minuty zakładając że zaszłaś w ciążę tuż przed miesiączką (opóźniona owulacja)