Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćjsjsjsjsjsj

Sellsoftware64 i pomocbackup1 to złodzieje

Polecane posty

Gość gośćjsjsjsjsjsj

Sellsoftware64@gmail.com i pomocbackup1@gmail.com to te same konta , okradają ludzi na tysiące złotych , nie dajcie sie nabrać na ich sztuczki nie płaćcie pieniędzy przed robotą !!!Sellsoftware64@gmail.com i pomocbackup1@gmail.com to te same konta , okradają ludzi na tysiące złotych , nie dajcie sie nabrać na ich sztuczki nie płaćcie pieniędzy przed robotą !!!Sellsoftware64@gmail.com i pomocbackup1@gmail.com to te same konta , okradają ludzi na tysiące złotych , nie dajcie sie nabrać na ich sztuczki nie płaćcie pieniędzy przed robotą !!!Sellsoftware64@gmail.com i pomocbackup1@gmail.com to te same konta , okradają ludzi na tysiące złotych , nie dajcie sie nabrać na ich sztuczki nie płaćcie pieniędzy przed robotą !!!Sellsoftware64@gmail.com i pomocbackup1@gmail.com to te same konta , okradają ludzi na tysiące złotych , nie dajcie sie nabrać na ich sztuczki nie płaćcie pieniędzy przed robotą !!!Sellsoftware64@gmail.com i pomocbackup1@gmail.com to te same konta , okradają ludzi na tysiące złotych , nie dajcie sie nabrać na ich sztuczki nie płaćcie pieniędzy przed robotą !!!Sellsoftware64@gmail.com i pomocbackup1@gmail.com to te same konta , okradają ludzi na tysiące złotych , nie dajcie sie nabrać na ich sztuczki nie płaćcie pieniędzy przed robotą !!!Sellsoftware64@gmail.com i pomocbackup1@gmail.com to te same konta , okradają ludzi na tysiące złotych , nie dajcie sie nabrać na ich sztuczki nie płaćcie pieniędzy przed robotą !!!Sellsoftware64@gmail.com i pomocbackup1@gmail.com to te same konta , okradają ludzi na tysiące złotych , nie dajcie sie nabrać na ich sztuczki nie płaćcie pieniędzy przed robotą !!!Sellsoftware64@gmail.com i pomocbackup1@gmail.com to te same konta , okradają ludzi na tysiące złotych , nie dajcie sie nabrać na ich sztuczki nie płaćcie pieniędzy przed robotą !!!Sellsoftware64@gmail.com i pomocbackup1@gmail.com to te same konta , okradają ludzi na tysiące złotych , nie dajcie sie nabrać na ich sztuczki nie płaćcie pieniędzy przed robotą !!!

Gość gość
sellsoftware64@gmail.com ZŁODZIEJE!

Gość gość1234871
Dokładnie tak. Trafiłam przypadkiem na kontakt do tych pierwszych, którzy to odpisali, że usługa będzie kosztować 1500 zł. Odpisałam, ze to za drogo na co oni polecili mi kogoś tańszego, właśnie pomocbackup1@gmail.com. Koleś orżnął mnie na 300 i nic nie zrobił. ZŁODZIEJE!!! OSZUŚCI!!!! BANDYCI I MENDY SZWABSKIE!!!!!