Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety lecą na brutali i bad boys, ponieważ tzw. zwykli faceci są zniewieściali

Polecane posty

"aroganckich pewnych siebie facetow ktorzy idą po trupach do celu" x normalne cechy mężczyzny alfa, homo sapiens na wolnym rynku, nie wiem co w tym złego, takie cechy miał mężczyzna sukcesu zanim czerwona zaraza nie wykastrowała go a jego kobietę posadziła na traktorze, tworząc w ten sposób homo sovieticus

Gość gość
a w tle leciała bogurodzica śpiewana basowymi głosami zakonników zbierających zioła na zatwardzenie a po niebie latały biało czerwone orły w koronie polujące na niemieckie gapy

Gość gość
broken tacy faceci miewali rózne cele. część z nich lubiła sobie pobzykac jak im sie jakas niewiasta spodobała i etdy tez szli po tupach. przewaznie jej męża, dzieci i rodziców. "samiec alfa" samiec to ponizajace określenie dla człowieka i męzczyzny. chyba, ze twoj charakter definiuje głównie twoja peeesda, której podobno nie uzywasz czym sie często chwalisz. wydaje mi sie, ze jestes ostatnią osobą, która może wypowiadać sie o samcach alfa i ostatnią samica, o której samce alfa myślą (o ile w ogóle)

broken tacy faceci miewali rózne cele. część z nich lubiła sobie pobzykac jak im sie jakas niewiasta spodobała i etdy tez szli po tupach. przewaznie jej męża, dzieci i rodziców. "samiec alfa" samiec to ponizajace określenie dla człowieka i męzczyzny. x dlaczego? x chyba, ze twoj charakter definiuje głównie twoja peeesda, której podobno nie uzywasz czym sie często chwalisz. x aha, panna genderówna. no właśnie płeć DEFINIUJE człowieka i dzięki temu jest prawdziwy postęp i wolność od SOCJALIZMU, który wmawia ludziom, że nic ich nie określa, a oderwanym od korzeni biedactwem rząd musi się zająć x wydaje mi sie, ze jestes ostatnią osobą, która może wypowiadać sie o samcach alfa i ostatnią samica, o której samce alfa myślą (o ile w ogóle) x aha, no co mnie myśli jakaś suczka genderowa mało mnie boli, ja jestem ultrakobieca i prawdziwy kąsek dla mężczyzny;)

Gość gość
ale skoro juz postanowiłaś uzyc tego naduzywanego w każdym oprócz właściwego znaczenia określenia to weź pod uwagę, że aby był samiec alfa to musi byc co najmniej jeszcze jeden samiec beta. zgodnie z tym co ci sie wydaje że wiesz, samiec alfa powinien podgryzac gardła wszystkim inny samcom w zasiegu wzroku, węchu i słuchu a tak sie nie dzieje bo bycie samcem alfa to funkcja stadna i opierająca sie na sukcesie stada a nie na sukcesie samca alfa. chociaz nie oglądam jz tych kłamstw na animalu i discovery to jednak tobie radze sie z nimi zapoznac bo sie kompromitujesz

czemu peeezda, co w z tą peeezdą, większość hormonów związanych z byciem kobieta czy mężczyzna akurat produkuje mózg

Gość gość
"płeć definiuje człowieka" a przypadkiem nie mózg, wyprostowana postawa i ręce z przeciwstawnym kciukiem?

gość dziś ale skoro juz postanowiłaś uzyc tego naduzywanego w każdym oprócz właściwego znaczenia określenia to weź pod uwagę, że aby był samiec alfa to musi byc co najmniej jeszcze jeden samiec beta. x no oczywiście, musi być różnorodność i hierarchia x zgodnie z tym co ci sie wydaje że wiesz, samiec alfa powinien podgryzac gardła wszystkim inny samcom w zasiegu wzroku, węchu i słuchu a tak sie nie dzieje bo bycie samcem alfa to funkcja stadna i opierająca sie na sukcesie stada a nie na sukcesie samca alfa. x zaprzeczasz sama sobie, więc o co Ci chodzi? x chociaz nie oglądam jz tych kłamstw na animalu i discovery to jednak tobie radze sie z nimi zapoznac bo sie kompromitujesz x o co Ci chodzi, lewacka suczko?:D a może jestem lewackim pieskiem, który poczuł się gorszy?:D są ludzie lepsi gatunkowo i gorsi, nie uciekniesz od tego;)

gość dziś "płeć definiuje człowieka" a przypadkiem nie mózg, wyprostowana postawa i ręce z przeciwstawnym kciukiem? x ale znaczenia słów to Ty ogarniaj

Gość gość
płeć nie definiuje niczego innego niz cech związanych z rozmnażaniem. rozmnażałas sie kiedys? no to chyba kooorfa nie jestes kobieta albo cie płec nie definiuje wystarczająco

Gość gość
są ludzie gatunkowo lepsi i gatunkowo gorsi"" xxx nie nie ma. każdy człowiek nalezy do jednego gatunku

a poza tym dochodzenie do ludzkiej natury przez porównywanie do INNYCH zwierząt, gejowskich pingwinów, kałamarnic itd. to archaiczne podejście. np. PANNA Kazia miała jakis swój wiecXD gdzie usiłowała przekonać, że kobiety też się nadają do rządzenia porównując kobiety do wilczyc, które faktycznie często dowodzą w stadzie.

Gość gość
a hierarchie ustala sie róznymi sposobami. najczęściej z pozycji siły. w tym systemie jako samica jesteś na samym dole drabiny

gość dziś płeć nie definiuje niczego innego niz cech związanych z rozmnażaniem. x nice troll x rozmnażałas sie kiedys? no to chyba kooorfa nie jestes kobieta albo cie płec nie definiuje wystarczająco x nie ALE MOGĘ. debilu. x gość dziś nie nie ma. każdy człowiek nalezy do jednego gatunku x nie chwytaj mnie za słówka z braku agrumentów, błaźnie.

Gość gość
ide bo mi działasz na nerwy swoja głupotą. własnie mnie pokonałas. jak będę z tobą dalej dyskutował to dostane wylewu:D

a hierarchie ustala sie róznymi sposobami. najczęściej z pozycji siły. w tym systemie jako samica jesteś na samym dole drabiny x młode są niżej. poza tym nie rozumiem czemu zeszliśmy na temat biologiczny, ja mówiąc o tym co zniszczył socjalizm miałam na myśli całą wspaniałą cywilizację łacińską, z któego w końcu wykwitł kapitalizm i cały model mężczyzny i kobiety. i nie, cywilizacji nie buduje tylko bilogiczna strona człowieka, choć ona pomaga, bo tak zostaliśmy stworzeni, żeby się rozwijać, żeby się nie tylko rozmnażać, ale np.żeby kobieta mogła zostać dłużej z dzieckiem,a facet zarobić na ich utrzymanie i ich obronić. to są podstawy. obce kulturze sowieckiej.

Gość gość
"nie ale mogę debilu" xxx z kijem od szczotki to nie jest rozmnażanie:D

Gość gość
nie wiem co ci wykwitło ale chyba przekwitniesz zanim zrozumiesz co sie dzieje na swiecie.

Gość gość
erotoman pcha sie nawet pomiędzy owłosione golenie

Gość gość
nie pociąga mnie wędkowanie

Gość gość
trochę ciężko nie splunąć z pogardą na autorzynę, który nazywa kobiety "tępymi kur/wami" :O

Gość gość
gość wczoraj Uroku posiadania dziury poznają pedofile i gwałciciele, geniuszu. Oni nawet w cewkę moczową biorą i w oczodoły.

Gość gość
Autorze, dziecino droga - jestem pewnie większym s*********m, niż te twoj***ad boye, a noszę spódnicę, gotować też lubię. Więc nie p*****l głupot, bo mnie, jako kobietę to bawi, a jestem pewna, że większy ze mnie chuj dążący do celu po trupach, lubiący obić mordy facetom, niż te twoje chłopaczki z więzień, które cię rżną w dupsko. Tak, tak, pewnie siedzisz, dostałeś dostęp do netu za dobre sprawowanie, ale nie możesz siedzieć, bo silniejsi koledzy cię przerżnęli i żalisz się na babskim forum :)