Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SzukamPomyslu

Problem z drobnymi prezentami

Polecane posty

Gość SzukamPomyslu

Mam pustke w glowie. Mama zaproponowala zebysmy z mezem nic im na swieta nie kupowali, ze wzgledu na to ze mielismy bardzo ciezki miesiac (choroba syna, prywatne wizyty, leki itd). Ostatnio mysle jednak ze glupio tak dostac cos i nie dac nic wzamian :( Podpowiedzcie mi jakies drobiazgi dla mamy i taty, tak po 30zl na glowe. Macie jakies pomysly?

Gość gość
Może być np. kalendarz ze zdjęciami wnuczka :)

Gość gość
zrób coś sama , niech młody tez coś narysuje albo napisze i włóż do w ramkę, dla taty jakaś nalewka świateczna lub szalik, masz dużo możliwości -przejdź się po mieście, nawet kwiat w doniczce ( betlejemskie cośtam) nie idź z pustą ręką

Gość SzukamPomyslu
Synek nam nie pomoze, ma 16 miesiecy ;) Jeszcze jakies pomysly?

Gość gość
a może połączyć im prezent? Wtedy masz juz 60 zł. a jakby ktoś się dołożył- rodzeństwo, czy ktoś z kim święta spędzacie to zawsze kasy więcej na prezent by było. Na electro.pl duży wybór fajnych produktów w niskich cenach- ja właśnie złożyłam się z siostrą po 80 zł i kupiliśmy wspólnie, wspólny prezent dla rodziców ;)

Gość gość
A może zrób drzewo genealogiczne waszej rodziny? Koszt antyramy i ewentualnego wywołania zdjęć. My kiedyś zrobiliśmy dla dziadków, byli bardzo zadowoleni. Teraz drzewko wisi w honorowym miejscu w domu.

Gość gość
Ładny kubek, książka, ciepłe skarpetki, płyta CD. Wbrew pozorom można kupić za niewielkie pieniądze fajny drobiazg :) Polecam stronę http://kodyrabatowe.gg.pl/ z której czerpałam pomysły na tegoroczne Święta. Myślę, że i Ciebie zainspiruje :)

Gość gość
Poszukaj w googlach, teraz specjalne strony są które zapodają gotowe pakiety prezentów :) może coś Ci podpasuje, osobiście polecam wyjatkowyprezent.pl

Gość gość
Może znajdziesz coś w tym sklepie - http://www.dobiura.com/ Mają dużo ładnych drobiazgów. Ja właśnie tam kupiłam część prezentów,np. klubowe słuchawki dla syna.