Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lucyfer z krainy ognia

Lucyfer się z wami bezmorałami rozprawi i to wkrótce

Polecane posty

czekam na was, i mam cierpliwość

kto straszy? Ja zapraszam do siebie!!! czekam na was

Gość gość
Tu jest to pięknie opisane (proszę porównać ze współczesnym światem): Proroctwo św. Nila: Ludzie po 1900 roku, w połowie XX stulecia, zmienią się nie do poznania. Kiedy nadejdzie czas nadejścia Antychrysta, cielesne namiętności zaćmią umysły ludzi, hańba i bezprawie będzie rosnąć w siłę. Wtedy to świat będzie się zmieniać nie do poznania. Wygląd ludzi się zmieni tak, że nie można będzie odróżnić mężczyzn od kobiet, z powodu bezwstydności w ubiorze i uczesaniu. Ludzie ci będą okrutni i podobni do dzikich zwierząt z powodu pokus Antychrysta. Nie będzie żądnego szacunku dla rodziców i starszych ludzi, miłość będzie gasnąć, a katoliccy duchowni, biskupi i księża, będą stawać się próżnymi ludźmi, zupełnie nie odróżniającymi prawdy od fałszu. W tym czasie zmieni się moralność i tradycje chrześcijan i Kościoła. Ludzie porzucą skromność, i zapanuje rozwiązłość. Kłamstwo i chciwość przybierze wielkie rozmiary, a biada tym co gromadzą skarby. Żądza, cudzołóstwo, homoseksualizm, tajemne niegodziwości i zbrodnia zapanują w społeczności. W tym czasie który nadejdzie, z powodu ogromu tych wielkich zbrodni i rozwiązłości, ludzie zostaną pozbawieni łaski Ducha Świętego, jaką otrzymali na Chrzcie świętym, a także wyrzutów sumienia. Domy Boże będą pozbawione bogobojnych i pobożnych duszpasterzy, i biada chrześcijanom jacy pozostaną na świecie w tym czasie. Wielu zupełnie straci Wiarę, ponieważ nie znajdą nikogo, kto by im pokazał światło prawdziwej wiedzy. Wtedy to będą się oni separować od świata w święte „okopy” w poszukiwaniu ulgi w ich duchowych cierpieniach, ale wszędzie będą napotykać przeszkody i ograniczenia. I wszystko to będzie wynikać z faktu, że Antychryst będzie chciał być panem ponad wszystkim i stanie się władcą całego świata, i będzie czynić „cuda” i znaki kłamliwe. Udzieli też nieszczęśliwemu człowiekowi zdeprawowanej inteligencji tak, że odkryje on sposób w jaki jeden człowiek będzie mógł prowadzić rozmowę z innym z jednego końca ziemi do drugiego. W tym czasie ludzie będą latać jak ptaki i docierać do dna morskiego jak ryby. I kiedy dokonają tego wszystkiego, ci nieszczęśliwi ludzie będą wieść życie w wygodach nie wiedząc, biedne dusze, że jest to oszustwo Antychrysta. I co jest świętokradztwem – Antychryst tak napełni naukę próżnością, że zboczy ona z prawdziwej drogi i spowoduje, że ludzie stracą wiarę w istnienie Boga i w tajemnicę Trójcy Przenajświętszej. Wtedy to dobry Bóg zobaczy upadek ludzkiego rodu i skróci te dni przez wzgląd na tych niewielu, którzy będą zbawieni, ponieważ nieprzyjaciel stara się wprowadzić w błąd (jeżeli to możliwe) nawet i wybranych (1)… Wtedy to miecz kary nagle się ukarze i zgładzi bezbożnika(2) i jego pachołków (3).

Tak czytałam apokalipsę Św Jana, ale antychryst będzie miał znak i ludzie, którzy do niego dołączą także będą mieli ten znak... Kojarzy mi się trochę to z muzułmanami bo antychryst też będzie zabijał dla wiary, ale wtedy trzeba zostać w domu, zamknąć drzwi i okna zrobić ołtarzyk i módlić się przez 3 dni.

inaccessible89 dziś W apokalipsie jest napisane, że kiedy przyjdzie Pan to zrzuci do piekła na wieczne potępienie wszystkich demonów, szatanów i złych ludzi i z piekła już nigdy nie będzie dostępu do wyjścia. Z przyjściem Pana przyjdzie lepsze życie czyli będzie również raj na ziemi i na ziemi będzie z nami Pan J/e/z/us 🖐️

Gość gość
Mój kot nazywa się Lucyfer:-P

czekam na was kochani

Gość gość
Czy za to,że kot nazywa się Lucyfer dostanę jakiegoś bonusa w piekle w postaci biletu na koncert deathmetalowego zespołu:-) Podobno katolicy,którzy byli niegrzeczni za życia będą musieli w piekle słuchać metalu za karę :-)

Gość gość
Darmowy transport do piekła dostaniesz a nie bilet.A muzyka cały czas tam gra.

Gość gość
tylko Maryja ma władzę nad głową węża i nad całym piekłem. Jest zapowiedziane że swoją stopą zetrze głowę szatańską. Kto tylko czuję się zagrożony , niech tylko poprosi ją o pomoc a dozna ratunku. Szatan bardzo się boi Maryi i Michała Archanioła.

Gość gość
mam takie piekło na ziemi za życia, rodzina plugawa, że wstyd się do nich przyznać. Sama patologia i pijaki, chociaż wykształceni. Patologia tonie tylko zasikany menel, żebrak z parkingu, ale także osoba zamożna, wykształcona, która nienawidzi własnych dzieci, wszystkich poucza jak żyć, dyktatorskie zachowanie, miesza, wywołuje tylko konflikty, rozwody, kolejne osoby zaczynają popijać. Kto nie zaznał za życia normalnej rodziny i spokoju to ma gdzieś straszenie piekłem, zdąży się przyzwyczaić:-P