Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GosciowkaDojrzala

Chcę pieścić penisa męża ale on nie chce

Polecane posty

Gość GosciowkaDojrzala

Jest problem, jestesmy malzenstwem 6 letnim stazem , dwojka dzieci. Ja uwielbiam seks, jak mam ochote to strasznie jestem podniecona i robie rozne fajne rzeczy. Niekoniecznie podoba sie to jednak mezowi. Lubie seks oralny ale on sie wzbrania. W ogole on ma cos takiego, ze jak go dotykam w okolicach intymnych to sie spina, sciska, zaciska i widze ze go to drazni, zreszta mowi o tym wprost. Co to za problem? Orientujecie sie? I dlaczego?

Gość gość
a stoi mu?

Gość gość
6 lat celibatu.

Gość gość
Ja lubię jak mi pieści może się poznamy. Dyskrecja

Gość gość
Może źle się do tego zabierasz?

masakra - jedni by chcieli a żony nie chcą, za to ci którzy mają chętne żony sami nie chcą...paranoja :( nie rozumiem zupełnie takich facetów!

Gość gość
Moja też bardzo nie umie mi strzepać, a do buzi bierze tak, że mnie nie bardzo podnieca.

Gość gość
gość dziś Moja też bardzo nie umie mi strzepać, a do buzi bierze tak, że mnie nie bardzo podnieca. x Może jesteś gejem i dlatego kobieta cię nie podnieca. Daj jakiemuś facetowi do buzi, na pewno będzie ci dobrze.

Gość gość
No właśnie ! Na ten pomysł nie wpadł bym sam !

Gość GosciowkaDojrzala
Jakiego celibatu?? 6 lat po ślubie, normalnie wspolzyjemy i kochamy sie. Tylko chodzi o to, że on nie przepada za tym żebysmy uprawiali seks oralny. Ja chetnie bym go chciala polizac, possac, pobawic sie... Tylko on nie chce. To nie chodzi o to, ze nie robie mu dobrze. On po prostu uwaza ze to niepotrzebne, tak jakby to bylo czyms zlym. No trudno , nie to nie. Tylko dlaczego tak jest? Maz jest ogolnie bardzo wrazliwy, spokojny, uczuciowy itp. Tak jak pisalam wczesniej. Sam dotyk nie jest dla niego czyms przyjemnym , tak jak np. dla mnie. A juz okolice intymne to juz w ogole. Ostatnio podczas pieszczot jego posladkow, "zachcialo " mi sie dotykac jego o***t, ale masakra. Psulam sobie tylko te pieszczoty bo on sie wkurzal, ze go tam dotykam. Czysciutki, zdrowy... A mimo tego nie chce.

Gość Fru_zel_da
Penis nie chce??? A jak Ci to powiedział???!!!

Gość gość
Lubicie brać ptaka do buzi?

Gość gość
Spróbuj śmietankę z wacka.

Gość sabaryta
Ja ci pozwolę na wszystko