Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Jakiego gatunku muzycznego najbardziej nie lubicie?

Polecane posty

Gość gość
hip hopu

Dla mnie metal jest odrażający, nie da się tego słuchać... jest to coś mrocznego dla ludzi o mocnych nerwach... Te ryki jak demony... bez obrazy :D 🖐️

Gość gość
metalu i disco polo

Gość gość
HIPHOPU CWELOWATEGO DLA DZIECI HEHE

Gość gość
Metalu zwł black -wycie zamiast śpiewu turpistyczne teksty cały ten styl bleeeh ..

hip hop czy tam rap nawet troche lubie :P Ale tylko trochę, daleko mi do bycia fanką. :P "Te ryki jak demony" - intryguje mnie czemu większośc ludzi nie słuchających metalu definiuje tą muzykę poprzez wokal, mimo iż to nie jest ani najważniejszy ani niezbędny element tej muzyki :P Są utwory całkowicie pozbawione wokalu. Najważniejsze są gitary. Co więcej w większej części muzyki metalowej nie ma growlu - w thrash metalu jest zwykle krzyk, natomiast w heavy, power, doom czysty śpiew itp :)

Moja psychika nie dałaby rady słuchać mocnego brzmienia, kiedyś próbowałam, ale boję się tej muzyki no co zrobić! Rock, mocny rock jestem w stanie posłuchać, ale metal to nie moja działka :)

Gość gość
mnie irytują tematy w hip-hopie, nie samo rapowanie :P właściwie każdy inny gatunek muzyki lubię/toleruję/nie mam zdania No chyba, że disco polo zaliczasz do muzyki to to :P

Hip hop porusza rózne tematy :P Na przykład spójrz na tekst tego utworu https://www.youtube.com/watch?v=4FFpkMwpzQw tu jest pisemny tekst jak nie chcesz słuchać, nie odpowiada ci to muzycznie :P http://www.tekstowo.pl/piosenka,kaliber_44,psychodela.html czasami bywają bardzo abstrakcyjne, to nie jest tak że wszyscy rapują o życiu ulicy i ziomkach z osiedla itd :D

Też lubię psychorap K44 psychodelę, psychoza, nasze mózgi wypełnione są marią, ale Słonia już nie posłucham zbyt obrzydliwe :)

- rocka symfonicznego/ gotyckiego typu Within Temptation i inne takie wyje z damskim wokalem sopranowym itd - popu pokroju 1D - disco polo, szczególnie to "nowoczesne" jak np 'ruda tańczy' czy jak to tam szło, no większego szajsu nie dało się stworzyć

Gość gość
symfonicznego? nie bluźnij! hehe no dobra, różne są gusta. Ja lubię eksperymenty i zabawy formą. Muzyka która mi się nie podoba to głównie rap. Same przekleństwa, a przesłanie o ciężkim życiu na ulicy...nie będę się oszukiwał, dobrze mi w swoim mieszkanku a z policją ostatnią sprawę miałem chyba kiedyś mandat do zapłaty...taki gangster.

Gość gość
Mizia, już któryś raz zakładasz ten temat. Już wiemy co lubisz, a czego nie lubisz i idź już sobie.

Gość gość
Rapp, sountry, hip hop, folk, new age. Kto tego słucha to nigdy nie zrozumię. Jak nie piertolenie to zawodzenie.

Gość gość
Każdy rapp brzmi jednakowo. jedno i to samo. NUUUUUUUDAAAAAA!