Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego jak facet oznajmi ze chce dziewice to wywoluje to poklady

Polecane posty

Gość gość

Agresji u kobiet? A jak powie ze chce brunetke a nie blondynke to juz nie wywoluje to takich konwulsji?

Gość SiobhanTully
To nie jest agresja. Facetów, którzy walą takimi tekstami uważamy za totalne, żałosne zera. I żeby nie było, jestem dziewicą. I w życiu nie dałabym się tknąć nawet kijem takiemu półmózgowi.

Gość gość
ponieważ już wszyscy na tym forum znają twoje miałkie, wąskie poglądy :)

Gość gość
Wyzywanie ludzi od polmozgow dlatego ze maja swoje idealy jest forma agresji - polecam terapie :)

Gość gość
wyzywanie kobiet od ku/rew, bo miały dwóch czy tam trzech partnerów w życiu jest zaś przejawem mizoginii - również polecam terapię :)

Gość gość
Wy wiecie ze podswiadomie faceci wola dziewice i wiecie ze z tego powodu grozi wam starpanienstwo :P ewentualnie samotne macierzynstwo :)

Gość gość
my, kobiety, zaś podświadomie wolimy jednorożce skąpane w różowym pyle - to naturalnie oznacza, że wszystkim facetom, którzy nie są jednorożcami, grozi samotność, ewentualnie starokretynizm :)

Gość gość
Czy gdzies tu pojawilo sie slowo "ku/rwa"?

Gość gość
nie, ale w tematach pana, który ma fetysz błony i nienawidzi bad boyów pojawia się bardzo regularnie. nienawidzi kobiet, cóż poradzić

Gość gość
Cóż, jakbym była paskudnym prawikiem, na którego nikt nie chce spojrzeć, to pewnie też bym miała takie poglądy. Żałosne, ale co poradzić.

Gość gość
Faceci zawsze maja nadzieje ze beda pierwszymi a kobiety ze beda ostatnimi :P poczytajcie inne fora badania prof. Davida Bussa wszystko to potwierdza fakt ze faceci wola dziewice rowniez wasze frustracje spowodowane obawami z tego tytulu to potwierdzaja :)

Gość gość
gość dziś dzięki za te jednorożce; uczyniłaś ten dzień świetnym, a czeka mnie ciężki w pracy :D

Gość gość
ja zaś zawsze chcę pierwsza zeżreć brutalnie ciasteczka wigilijne, a moja kuzynka jako ostatnia. i co z tym chceniem?

Gość gość
Alez nikt sie nie kloci, ze faceci nie woleliby dziewic, prawie kazdy by wolal zeby jego ukochana nie miala przed nim nikogo, i najlepiej tez zeby z NIM poszla do lozka od razu. Skreslac dorosla kobiete za brak blony to jak skreskacf aceta za brak prawka. A ze wywoluje agresje? Na kafe wszystko wywoluje agresje, rozne typy ludzi tu siedza i rozne frustracje sie ujawniaja.

Gość gość
ciekawi mnie dlaczego wmawiasz młodym kobietom, że z braku kawałka mięsa zostaną same. mimo że miliony przykładów wskazują na to, że to nieprawda...większość mężczyzn ma to w nosie.

Gość gość
92, to jest jak najbardziej normalne...ludzie się schodzą, rozstają i tak dalej. prawiczku.

Gość gość
bo jestes impotentem.

Gość gość
błagam i apeluję: PRZESTAŃCIE TEMU DEBILOWI ODPISYWAĆ!!! może się wreszcie znudzi i zniknie w otchłani zapomnienia gdzie jego miejsce :o

Gość gość
92 ty nigdy nie będziesz miał dziewczyny, bo nie dość, że jesteś brzydki, to jeszcze głupi i biedny. Więc nie łudź się, że któraś się zlituje. Ty się nie powstrzymujesz, ty walisz na potęgę w nadziei, że jakaś na ciebie spojrzy. Chłopiec sam z wyboru - wszystkich kobiet, które go znają.

Gość gość
Sa takie co skreslaja za brak prawa jazdy, za brak wygladu modela, za brak kasy itd. A ja skreslam (i wielu innych mezczyzn rowniez) za brak dziewictwa. Sory ale wymaganie dziewictwa przez facetow jest cecha ewolucyjna tak jak wymaganie sylwetki klepsydry i tego nikt nie zmieni bo to jest biologia! Po za tym jest cos takiego jak telegonia!

Gość gość
Mezczyzni od zarania dziejow cenili dziewictwo. To zjawisko znane i powszechne we wszystkich kulturach nie zaleznie od szerokosci geograficznej a to juz jest istotny argument ze cos jest na rzeczy! Tak bylo setki tysiecy lat temu tak jest teraz i tak tez bedzie w przyszlosci! Wasze ujadanie nie dziewice tego nie zmieni!

Gość gość
telegonia to taka sama bzdura jak zmiana księcia w żabę i inne czary mary, czytałam o tym

Gość gość
Bzdura? To dlaczego ta bzdura zostala naukowo udowodniona?! Przestancie wypisywac glupoty jesli mezczyzni chcieli by rozwiazlych kobiet to nie mieli by obsesji na punkcie blony! Malo tego cos takiego jak blona dziewicza by sie nie pojawila bo nie bylo by takiej potrzeby (wedlug was...). Dlaczego tez faceci nie chca wychowywac swoich dzieci przeciez to tez nie powinno miec wedlug was miejsca! Dlaczego faceci sa tak bardzo wyczuleni na zdrady seksualne?! No prosze czekam na logiczne wytlumaczenia poparte diwodami naukowymi a nie "bo ja tak mowie"!