Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mona266666

Ile mleka modyfikowanego podajecie 6tyg dziecku ? ? ? Proszę o pomoc :)

Polecane posty

Gość Mona266666

Witam, mam pytanko do mam karmiących swoje maluchy mlekiem sztucznym...ile wasze dzieci wypijają/wypijały będąc w wieku 5-6tygodni? I ile karmień wychodzi Wam na dobę?

Gość Mona266666
Hallo? Jest tu ktoś?

Gość gość
masz napisane na pudle dawkowanie. to tylko orientacyjne wytyczne, bo kazde dziecko jest inne i nie bedzie pilo pod linijke

Gość gość
U nas 5 tyg. i 150ml wody plus 5 miarek mleka 6 razy na dobę. Wydaje mi się, że o jedno karmienie za dużo ale mała jak w zegarku co 3 do 4 godzin by jadła. W nocy trochę rzadziej. A jak to u Was autorko wygląda. ?

Gość gość
Szooook! Dajesz tyle bo placze??? Rozpychasz zoladek tym sposobem-po co? Sa inne sposoby na ukojenie... Moja 4mies.corka pije co 3/4h 90ml wody i 3 miarki mleka.

Gość gość
6 tyg.dziecku juz podajecie mm? to zabojstwo!! zaraz bedzie cola a potem butelka wódki,żal!!!

Gość gość
Karmie piersią i mm. 120 ml wody i 5 miarek. To enfamil. Dokarmiam 2, 3 razy na dobę .

Gość gość
Ja podawałam 90 ml i 3 miarki 7 razy na dobę . A te 150 ml to przesada... teraz robię 105 ml i 3,5 miarki mała ma ponad 7 tygodni i się domagała więcej mleczka.