Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Warto wiązać się z rozwódką?

Polecane posty

Gość gość

Niedawno spotkałem znajomą. Zawsze mi się podobała, podkochiwałem się w niej. Nadal jest piękną i sympatyczną kobietą, nadajemy na tych samych falach. Tylko ten rozwód i dziecko. Boję się, że ona w końcu mnie odrzuci ze względu na swoje przejścia lub dziecko. Jest rok starsza.

Gość gość
Warto dać sobie szansę. Nie śpieszcie się. Nie rezygnuj tak szybko.

Gość gość
Dziecko to już jest jakaś bariera co zostaje na całe życie. Moja ma już dzieci dorosłe, ale są coraz to większe problemy. Nie zawsze jej pociąg musi nami kierować. Potem jest wiele innych problemów. Uważaj i ostrożnie podchodź do tego wszystkiego.

Gość gość
No właśnie boję się bardzo, że tak będzie. Tylko z drugiej strony żałuję, że nie powiedziałem jej co czuje kiedy była okazja. Być może nie związałaby się wtedy ze swoim mężem

Gość Giscina
Powiem tak: ja jestem takim przypadkiem. Tzn. rozwiodłam się z mężem , zostałam sama z maleńkim dzieckiem. Po pewnym czasie poznałam obecnego męża. Od początku traktował nas bardzo poważnie, kochał , opiekował się. Z dzieckiem kontakt miał od jego 3 roku życia. Wychowuje więc je i traktuje jak swoje, kontakt mają bardzo dobry. Myślę, że to wszystko zależy od człowieka, jakie kto ma podejście do tematu...

Gość wkurzona rozwódka
a ona ciebie w ogóle chce?traktujecie rozwódki jak gorszą kategorię kobiet które marzą o tym żeby jeden z drugim się nad nimi zlitował i przygarnął do siebie a może one też mają swoje wymagania i nie chcą zadowalać sie byle kim,

Gość tatoosca
a może ta kobieta nie chce nowego związku,bierzesz to pod uwagę?moze chce być sama,swoją drogą każdy problem można rozwiązać i od dojrzałosci,mądrosc***artnerów zależy jak wszystko sobie poukładają,jak dzieciom przedstawią sytuację

Gość gość
Warto wiązać się z rozwódką? xx tak samo jak z rozwodnikiem uchowaj panie:D

Gość gość
Nie wiem czy chce. Na razie umówiliśmy się na kolację. Ona mi się bardzo podoba od zawsze

Gość gość
Jesli nie przeszkadza ci fakt, ze poki byla mloda bezdzietna, to nie miales u niej szans, a teraz kiedy jest rozwodka z dzieckiem, ty pewnie masz kase, to nagle jestes dla niej dobra partia, to krzyz na droge.

Gość gość
Nie wiem czy nie miałem szansy. Po prostu nigdy nie odważyłem się powiedzieć co czuję.

Gość gość
Zresztą młoda nadal jest do tego jeszcze ładniejsza.

Gość gość
A czy to ważne rozwódka,wdowa ,panna?Liczy się chyba dana osoba,jej charakter,sposób bycia....Związek z panną nie daje żadnych gwarancji powodzenia równie dobrze może okazać się kompletną klapą .Znam kilka par gdzie wolny,bez zobowiązań facet związał się z rozwódką z dziećmi i są to naprawde udane małżeństwa trwające wiele lat

Gość gość
Czy jest po zwiazku czy nie to nie ma znaczenia, chyba, ze Ty jestes prawiczkiem? Natomiast na pewno dziecko robi roznice.

Gość gość
Bzyknij ja i podziękuj. W końcu niczego jej nie obiecywalaes (w odróżnieniu od meza). Takie zycie. Trochę zabawy należy Ci sie od niego. Do ataku!

Gość gość
Dokładnie. Seks i tyle

Gość Puritan
Nie warto. To cudzołóstwo. Sam Jehoszua Ha'Maszijach,vel J.ezus C.hrystus, czyli Mesjasz tak powiedział. I mówię to szczerze, bez ironii

Gość jdgpat0
roz wódka a roz piwo,nie słuchaj gamoni tylko idź za głosem serca,obojętnie z kim się zwiążesz nigdy nie masz pewnosci że wyjdzie