Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochanka meza chce bym sie z nim rozwiodla.

Polecane posty

Gość gość

Pomijam fakt ze pierwsze co zrobila jak zobaczyla 2 kreski to zaraz po tym jak mu powiedziala to przyleciala do mnie " bo ona jest w ciazy Z MOIM MEZEM". Mowie jej zeby go sobie brala, spakuje jej go i niech go sobie zabiera. Na co ona ze powinnam sie wyniesc z MOJEGO mieszkania (misiaczek chyba nie powiedzial ze kwadrat nie jest nawet w calu jego) i zlozyc pozew o rozwod. Owszem zloze ale wtedy kiedy uznam za stosowne a nie wtedy kiedy oodyktuje mi kochanka. Jeszcze maz jakos nie pali sie do zamieszkania z nia ani zlozenia pozwu w sadzie. Jest wolny jak swinia na zakrecie. Do konca roku ma czas zeby sie wyprowadzic. Jego zal za grzechy i mocne postanowienie poprawy mnie nie ruszaja. Ciesze sie ze dzieci nie mamy, mam 30 lat moze sobie jeszcze kogos poznam. Wspolczuje tylko temu biednemu dziecku p************h rodzicow.

Gość gość
Ale świnia z tego faceta a z tej laski niezła maciora-dobrali sie :D Dobrze ze nic prócz tej obrączki na palcu was nie łączy-dzieci, mieszkanie, samochód, kredyty. Jestes młoda i masz czas na innego faceta-bardziej wartego zachodu. Niezły c****j...ja sie zastanawiam skąd to sie bierze ze oni zdradzają i kto im w takim razie (świadomy) daje dooopy bo normalna kobieta by wysłała go na drzewo a pani małżonce dała znac jaka mendę ma pod dachem.

Gość Martalena38
I prawidłowo. Mądra kobieta z Ciebie.

Gość gość
Chyba bym ją wyśmiała. Dobrze zrobiłaś autorko. Inna sprawa: skoro on Cię zdradzał i ma dziecko z inną to może warto pomyśleć o rozwodzie z orzekaniem o winie? Nie mówię, że teraz, niech sobie jeszcze kochanka trochę na ten rozwód poczeka;)

Gość gość
jej zachowanie swiadczy o jej inteligencji, jezeli ty bylas w zwizku uczciwa a on dran poprostu cie zdradzal to teraz rob tak jak jest wygodnie tylko dla ciebie, kochanka pewnie nsluchal sie piekych opowiesci i mysli ze ciebie wysiuda a Panstwo wprowdza sie do cieplego gotowego gniazdka bo sa kreski, gniazdo buduje sie samemu a nie wsadza dupsko do cudzego, sa siebie warci a ty jestes mloda i zycie sobie ulozysz

Gość gość
Mieszkanie mialam zanim jeszcze wzielismy slub. On prawie nic w nie nie wlozyl bo nawet remonty byly za moja kase bo "on w nieswoje nie bedzie wkladal" teraz sie ciesze ze nie dalam sie pokonac temu argumentowi. Oczywiscie-rozwod to pewnik,ale wtedy kiedy ja zechce a nie wtedy kiedy tupnie na mnie jego kochanka. On? Zaluje, kaja sie, bo wie ze albo bruk albo kochanka i dziecko(czyli obowiazki) a kochanka sadzila ze zlapala boga za nogi tylko nie wiedziala ze ten "bog" chce tylko pobzykac bez zobowiazan. Macie racje siebie warci. Ona z tego co wiem tez byla w zwiazku jak zaczal sie ten romans tylko ze tamten facet sie zorientowal i odszedl. Powiedziala do mnie " Ja niczego nikomu nie obiecywalam. Ale jak sie nie dba o zwiazek to on sie rozpada predzej czy pozniej." A niech bierze krolewicza z platikowa korona i w 18 letnim oplu. Nie uwazam ze zaniedbywalam zwiazek. Sadze ze on mial problem z utrzumaniem ptaka w rozporku.

Gość gość
Widać, ze jesteś rozsądną dziewczyną. Niech idą w siną dal. Szybko jej przejdzie, jak się okaże , że trzeba wynająć kawalerkę, bo na więcej nie starczy. A rozwód jak mu zależy niech podaje. Tobie w tej chwili rozwód nie jest potrzebny. trzymaj się.

Gość gość
Przede wszystkim wystąp o rozdzielność majątkową żeby nie zdążył narobić Ci długów przed rozwodem. A tak poza tym to Twoja historia bardzo przypomina historię mojej przyjaciółki. Ona młoda, świeżo po studiach ale z całkiem niezłym majątkiem jaki dostała od rodziców na start. Trzypokojowe mieszkanie w nowym bloku. Świeżo wyremontowane i umeblowane. Super samochód i w ogóle cud miód życie. Jej wtedy jeszcze chłopak zarabiał może z 1500 zł w jakiejś restauracji, niby też studiował ale jakąś turystykę czy coś tam. Też przyszła do niej dziewczyna ale już z pokaźnym brzuchem i afera, że ta ma się w końcu wyprowadzić bo oni ślub biorą i teraz ona tam będzie mieszkać. Okazało się, że koleś nawkręcał tej dziewczynie, że jest biznesmenem, mieszkanie i samochód jest jego i już dawno nie łączy go nic z moją przyjaciółką ale ona nie chce się wyprowadzić bo ją w tym mieszkaniu zameldował tymczasowo i póki co ma związane ręce. Często jeździł samochodem mojej przyjaciółki niby do pracy, że robi tam nadgodziny a tak naprawdę wyrywał małolaty. Ty autorko się nie przejmuj bo zasługujesz na prawdziwego mężczyznę a nie na takiego frajeja. Ty sobie jeszcze życie ułożysz a on frajerem zostanie do końca życia. Tak naprawdę to tym małolatom trzeba współczuć bo zniszczyły sobie życie swoją pazernością.

Gość gość
Może pomyśl o separacji od razu żeby nie wziął jakiegoś kredytu i żebyś go tak udupiła trochę i później rozwód z jego winy. Dobrze zrobiłaś

Gość gość
jakby mi jakaś przyszła panna z informacją że jest w ciąży to pierwsza czynność jaką bym wykonała to strzeliłabym ją w twarz. Za tupet! A drugą czynnością byłoby trzaśnięcie drzwiami przed nosem i żadnego słuchania co ma mi do powiedzenie. Jakby nie odpuszczała to poinformowałabym że wzywam policję. Dziwię się autorko że tak delikatnie się z nią obeszłaś. Może trzeba było zaproponować fotel by usiadła aby wysłuchać jej zwierzeń i wymasować jej stopy.

Gość gość
To już nie mogłaś sobie wybrać kogoś normalnego ?

Gość gość
Wystap o separacje i wywal go na bruk :) niech go ta jego latawica przygarnie :) nie ma gdzie? Ojojoj... To pod most szczesliwa rodzinko!

Gość gość
Patrzylam na nia z politowaniem... co by mi dalo ze bym ja strzelila? Glupoty z jej glowy nie wybije :)bardziej ja chyba szlag trafial ze nie zrobila na mnie wrazenia, nie zaczelam tupac, krzyczec, rwac wlosow z glowy a chyba o to jej chodzilo. Momentami juz niecwiedziala co powiedziec zeby mnie sprowokowac. tlumaczyc jak zle trafila tez nie zamierzam :) sama bolesnie spadnie pewnego dnia na d**e i sie przekona ze ksiaze nie jest taki za jakiego chcial uchodzic :) bardziej na niego jestem wsciekla bo zmarnowal mi kilka lat zycia ktore moglam ulozyc sobie z kims godnym zaufania. Ale satysfakcja bedzie widziec jak facet laduje na bruku (lub zwala sie kochance) Rozdzielnosc majatkowa to oczywista oczywistosc. Zamierzam go puscic tak jak przyszedl.