Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luizjana007

Dlaczego mężczyźni tak bardzo lubią seks analny?

Polecane posty

Gość nacht
Wydaje mi sie, że pan 40+ trochę przesadza, bo jesli faktycznie jest po 4o- stce, to ani sport ani zdrowy tryb życia nie sprawią, ze może robić to codziennie. No po prostu nie da rady. Chyba, ze jest fapiącym fapem, co nigdy nagiej kobiety nie widział

Gość gość
A może któraś, któryś napisze coś o sobie. Facet po pięćdziesiątce dla Was to chyba złom. Wiecie to po swoich rodzicach czy skąd ? Sport ! To podstawa i jeśli się wywodzi z rodziny sportowej to nie widzę innego podejścia do życia. To a w moim przypadku chciałem nie rezygnować z ... i to mam kiedy tylko mi się zachce.

Gość gość
Czasem kobiety godzą się na coś wbrew sobie, jedynie po to, aby mieć poczucie, że uszczesliwiaja partnera, bo spełniają jego zachcianke. Dla mnie jest to pewnego rodzaju dominacja psychiczna, bo kobieta ulega wbrew swojej woli. Facet może wtedy czuć, że ma władzę, gdy wie, że kobieta zrobi wszystko, aby on jej nie zostawił. x to już nie jest fajne. Jesli kobieta zgadza się na wszystko,aby tylko jej nie zostawić, to lepiej zostawić czym prędzej. A bycie z taką dla samej satysfakcji, to toksyczny związek

Gość gość
Masz 50+??? Możesz nas nie zwodzić? Zaraz napiszesz, ze facet po 60 może jeszcze to i tamto. Ile masz lat? Ja 29

Gość Luizjana007
12:53 nie złom,ale ... nie obraź się,ale od takiego rocznika zawsze wydawało mi się, ze nie ma już czego oczekiwać. Ja mam 27 i chyba jestem ograniczona, chociaż nie chciałabym...

nie tylko dla facetów jest to podniecająca forma sexu wiele kobiet też to lubi

Gość gośćdorosly2
To nie toksycznosc tylko symbioza. Czasem taki układ ma sens dla obu stron (owszem to jest trochę chory układ) ale obie strony czerpią korzyść. Ona czuje się bezpiecznie a on czuje się panem.

Gość gość
seblla, a nie boli od tego pupa?

Gość gość
Gdzie jesteś nasz Panie?

Gość gość
12.55 i jesteś sama czy chcesz się dowiedzieć ile Twój będzie mógł. Twoje 29 to dopiero u Ciebie się zacznie mieć chęć na faceta, a wielu nawet nie wie jak o to zadbać by móc być sprawnym na długie lata. Do 60 jeszcze daleko, ale nawet po tym wieku nie mam zamiaru schodzić na drugi plan. Tu piszą o dominacji faceta nad kobietą. Dla mnie to obojętne. Uważam, że równość w tym ma wielkie znaczenie i spełnianie swoich potrzeb w jedną stronę, jak i w drugą.

Gość gośćdorosly2
Młode szanowne kobiety, pozyjecie to same zobaczycie. Jestem juz po czterdziestce, mam wielu kolegów w podobnym wieku. Ja akurat nie zawsze codziennie mam możliwość, ochotą jest, ale i tak nie dorastam do pięt moim kolegom. Z drugiej strony wcale im nie zazdroszczę kiedy patrzę na nich nie rozladownych z napięcia seksualnego.

Luizjana 007 nie obraz się ale moglabyś się zdziwić że facet 50 letni mógłby przeskoczyc 20 latka

GOŚC miałem na mysli że kobiety chcą by w nie wchodzić w górną półkę hehe

Gość Luizjana007
20 latka na pewno! Dlatego nie mówię nie;) Jednak ciekawość sprawdzenia, jak to jest ze starszym jest większa niż życie w konserwie;)

Gość gość
"pupa jest do wydalania stolca" xxx no tak a ręka jest do wycierania pupy. jak możecie całowac kobiety po ręcach:O pupa nie jest do wydalania czegokolwiek tylko układ wydalniczy mieszczący sie w całości oprócz zwieracza wewnatrz organizmu. pupa to mięsień, amortyzator, balast równowarzący i silnik. jako organ pełniący tak wiele waznych funkcji w organizmie w dodatku umieszczony w poblizu narządów rodnych musi również spełniać funkcje erotyczne w zwiazku z czym jest to strefa erogenna. mnie akurat do wkładania w o***t nie ciągnie ale pupa jak najbardziej mnie podnieca. szczególnie wypięta w towarzystwie owłosionej tzipki😘

Gość gość
Jeśli facet ma osobowość i ładnie pachnie, to wiek nie ma znaczenia.

Gość gość
no po ręCach to ja na pewno nie całuję

Gość gość
A mam pytanie, czy starsi męzczyźni, tacy właśnie około 50 patrzą pod względem seksualnym na kobietę bardziej w swoim wieku, czy na takie przed 30 tez? Bo to jednak różnica wiekowa

Gość gość
:) Czy któryś z waszych facetów dosięgnie swoim do ... oczka i go kawałek (główkę) przynajmniej włoży ? Popróbujcie ! Trzeba dobrze naciągnąć na nie do końca sztywnym. Jak zesztywnieje to za bardzo nie da rady. Czy u Waszych facetów poszło by też na pół wzwodzie przełamać sprzęcik ? Jeśli tak to są na tyle sprawni by ... Jak pisałem nie bardzo lubię w ... bo jest duży i po co mam rozrabiać.

Gość gość
bez pupy rozmnażanie nie byłoby mozliwe przy zachowaniu reszty konstrukcji. możesz nie mieć reki, nogi, oka, ucha, nerki i nadal możesz sie rozmnażać. bez pupy możnaby co najwyżej ruszać ręka i spuszczać sie ikrą do wody na jajeczka samic:D dlatego przynajmniej jedna ze stron musi posiadac pupe eby wprawić w ruch ten cały proces. najlepiej zeby była to kobiet bo meski narząd wymaga do spełnienienia funkcji rozrodczych wzwodu wywoływanego podnieceniem, które między innymi pupa wywołuje

mnie też podnieca sex analny z moją ukochaną kobietą i się tego nie wstydzę jesli ona ma na to ochotę to jest ok wbrew jej woli bym tego nie robił ani nie namawiał wszystko zależy od was kochane

Gość gość
Polska wg wskaźnika rozwoju społecznego Human development Index w skrócie HDI jest krajem bardzo wysoko rozwiniętym na 35 miejscu na 49 bardzo wysoko rozwiniętych krajów i 187 wziętych w rankingu

Gość gość
co do anala to nie próbowałem ale nie podoba mi sie pomysł mieszania ról róznych układów organizmu, które wbrew pozorom sa od siebie ściśle rozgraniczone. tak samo jak całując sie nie jest oim zamiarem wycąganie treści żoładka partnerki. to jest jak sekcja zwłok a mnie nekrofilia nie podnieca

Gość gość
Jeżeli jest dobrze ubrany, dobrze w sensie dobrze, nie mam na myśli żółtych tarasów, pachnie przede wszystkim dobrymi perfumami,a nie lekarstwami i ciasteczkami, to seks tez powinien być dobry.

Gość gość
A potem kobiety mają problem z wypadającym jelitem, nietrzymaniem stolca...

Gość gość
gość dziś na pół wzwodzie, to mój idzie spać. jesli nie stac go na więcej, to niech śpi

Gość gość
seblla, boję się;)

Gość gość
usmiech.gif Czy któryś z waszych facetów dosięgnie swoim do ... oczka i go kawałek (główkę) przynajmniej włoży ? Popróbujcie ! Trzeba dobrze naciągnąć na nie do końca sztywnym. Jak zesztywnieje to za bardzo nie da rady. Czy u Waszych facetów poszło by też na pół wzwodzie przełamać sprzęcik ? Jeśli tak to są na tyle sprawni by ... Jak pisałem nie bardzo lubię w ... bo jest duży i po co mam rozrabiać. x łobuzujesz;)

Gość gość
Dobra, dość zabawy, ile masz lat? 45? Masz kogos?>