Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moge dac 10m dziecku kakao?

Polecane posty

Gość gość

Takie bez cukru itd?

Gość gość
jak nie ma tendencji do zatwardzen itd to czemu nie, tylko pytam po co?

Gość gość
By sprobowal bo mam swieze z ekologicznej plantacji, z ziarek kakaowca wczoraj przywiezone i przygotowane...nie takie ktore do sklepow trafia po paru miesiacach/zmienia smak i kolor.Takie kakao zawiera duzo witamin :)

Gość gość
Świeże... Od kiedy w Polsce jest świeże kakao?

Gość gość
11:47 nie czepiaj sie jak nie masz nic do powiedzenia. To daj mu troche z mlekiem mm lub Twoim ściagnietym, ale ja bym nie ryzykowala szczerze..... kakao wiaze sie z zatwardzeniami i nikt tego nie przeskoczy. Jak zamierzasz dac to dasz, tylko nie przesadz z proszkiem.

Gość gość
gość dziś Świeże... Od kiedy w Polsce jest świeże kakao? XXX A moze ja nie mieszkam w polsce, a moze zajmuje sie przyprawami i zarnami bio?Mam tak samo prawdziwe i swierze przyprawy np.oregano, tak drogie panie to co kupujecie w sklepach to oregano zmieszane z liscmi oliwy bo same oregano jest za drogie, zwlaszcza jesli chodzi o proces sterylizacji:) To ze ty nie masz do czegos dostepu lub pojecia to nie znaczy ze ja tez. Dziekuje za porady spobuje troche podac :)

Gość gość
Mi oregano rosnie w ogrodku i teraz na parapecie wiec sie nie podniecaj tak:P tak jak wszystkie inne ziola,tak wiec mam 100% kazde:P Mozesz dac kakao. Obserwuj reakcje. Moj w tym czasie oswajaj sie z "czekolada". Nie mial alergii. A tym wszystkim co sie boja o alergie to kuzynki corka po prawie roku rozszerzania diety w koncu ma zdiagnozowana alergie na -uwaga- jablko i marchew! A kakao moze wcinac:P