Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

upominki dla pan z przedszkola...

Polecane posty

Gość gość

Czy dajecie jakies drobne upominki z okazji świąt? Przedszkole corki jest kameralne. Wczoraj bylo spotkanie z gwiazdorem i corka przyniosla prezent. Nie symboliczny podarunek. Tylko konkretny prezent... Czy wręczyc cos paniom? Ogolnie to ok.4 osoby do "obdarowania" ;) mysle o breloczkach z kaboszonem-robie takie wlasnorecznie. Koszt niewielki, efekt fajny... co sadzicie?

Gość gość
Prezenty dla pań z przedszkola? WTF?

Gość gość
a Panie nie dostają pensji za swoją pracę? dzieciaki dostały prezent z tego co WY PŁACICIE co miesiąc za przedszkole.

Gość gość
Nie prezenty...mowie o czyms symbolicznym. Zeby docenic ich prace i zeby ogolnie bylo milo ;) To nie przechowalnia, w ktorej kisi sie 30 dzieci. Jest ok. 15, kilka pan, dziecko moje poszlo od pazdziernika i bez kryzysu dzieki nim... nawet pyta w niedziele czemu nie moze isc ;)

Gość gość
Rzeczywiście wielkich prezentów nie wypada dać, ale drobny upominek czemu nie? Upominki świąteczne dajemy bliskim, osobom, które lubimy, więc jeżeli Twoje dziecko lubi swoje przedszkolanki to jak najbardziej może im wręczyć drobiazg, myślę, że te breloczki to bardzo fajny pomysł :)

Gość gość
Córka "daje" choinkę zrobiona. Skleilam jej stożek z papieru i ona go zdobiła. Robiła zielone kulki z krepy i doklejala, kilka czerwonych jako bomki. Z kubeczka po ala danonku małym jest doniczka, owinięta sreberkiem. Przewiazalam ta doniczke wstazeczka bo nie umiała. Efekt super. Przy okazji ćwiczyła motoryke mała.

Gość gość
Jeszcze ją z 12.24 miałam też opcję żeby zrobić zawieszkę na choinkę z masy solnej ale w przedszkolu robili już aniołki więc glupio byłoby się dublowac.

Gość gość
Ooo zawieszka na choinke super:) moze zqmiast brelokow zrobimy

Gość zuzaa_87
Myśle,że można im sprawić mały upominek:) Np taki same powerbanki, kubki czy notesy. Fajne , niezobowiązujące. Tanie , ładne i solidne są na tokantis.pl

Gość gość
Ja w zeszłym roku dałam panią po dobrej herbacie i dużej czekoladzie. Niestety w natłoku obowiązków nie miałam czasu nic wymyślić. Teraz jestem na l4 to tez pomyślę o czymś bardziej kreatywnym.