Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ehh telefon mi nie wysyła semesów do dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

juz nie wiem co drugi wysłany teraz to już w ogóle nic nie wysyła

Gość gość
zgłoś sie do pravika poda ci numer na płatny sms to ci na pewno wysle. w końcu płacisz:P

Gość gość
mam kase na telefonie i skoncz gadać pierdoły

Gość gość
wy dzieci to macie problemy, a nie możesz kuźwa zadzwonić ?

Gość gość
no nie do konca bo nie wiem czy chce zemna gadac ;/

Gość gość
zreszta ostatnio dzwoniłem to nic niebyło słychac a pisało ze odebrane ;/

Gość gość
to skoro nie chce z toba gadać a smsy nie dochodza, to widocznie musisz sobie odpuscić, jak będziesz sie narzucał jak do tej pory to nigdy się już do ciebie nie odezwie, i być moze już sie to stało bo za dużo sie narzucałes gościu, ogólnie z**********eś, pokazałeś jej że bez niej sobie nie poradzisz....

Gość gość
wali mnie to sam zrabałes ja bede poswojemu zył a ze kobiety nierozumieja szczerości to trudno bede szukał która zrozumie

Gość gość
ciesze sie ze szybko to zrozumiałeś :) jeszcze zobaczysz jak będzie ona żałować.

Gość gość
ta będzie żałować haha weź odpuść

Gość gość
nie wiem kim jesteś gościu, ale widać ze jesteś typem faceta który nigdy ne odpuszczał i nękał sms-ami telefonami dziewczynę,a później płakał w poduszkę :( użalając się nad sobą dlaczego ona mi nawet nie powiedziała czemu nagle przestała się odzywać ...

Gość gość
ona ma do wyboru z 50 chłopa ;p wiec niebedzie żałowac

Gość gość
nieno odzywała sie i nie odzywała jak pisze o jakims zadaniu to sie odzywa , zreszta to tylko swiadczy owas kobiety

Gość gość
jak każda kobieta, czeka na takeigo który ma jaja, a nie który będzie sie płaszczył przed nią, bo ona przestała się tylko odzywać! A jezeli ty jej wyznałeś jakies mocniejsze uczucia, na które ona nie wie jak ma odpwiedzieć lub się zachować to znak że nie masz co sie plaszczyć , a na pewno nie przepraszać i proćić o przyjaźń by tylko miec z nia kontakt,bo ci sie wydaje że jak bedzieccie mieli kontakt to ona nagle w tobie zobaczy to coś, ale niestety nie zobaczy bo prawda ejst taka ze nawet nie zatęskni za tobą bo będziesz jej wiernym kumplem na kiwniecie palca. A takich to ona ma od ......

Gość gość
dziś hehe tak naprawde pocieszające, to na pewno jakis znak że ona cos do ciebie czuje :D

Gość gość
robisz z siebie zdesperowanego przydupasa nękając kogoś w ten sposób, nawet jeżeli na początku była pozytywnie nastawiona to szybko się zniechęci do ciebie

Gość gość
szczerze wali mnie to chciałem zerwac kontakt to nie wiem czy doszły esemesy czy jak wyszło, jak się dowiem ze mnie ma tylko za kumpla i nic nie bede mógł zdziałać to ja zostawie i tyle ale puki co bede walczył

Gość gość
haha. ok to walcz dalej, wydzwaniaj i pisz po 10 smsów dziennie, z przeprosinami i tak dalej, powodzenia młody :D

Gość gość
szczerze gdybym kombinował głupie dawno bym znia nie pisał mnie nierajcuje zabawa w uwodzenie i szmacenie kobiet jak was to cieszy to juz wasz problem