Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dla was seks nie jest obrzydliwy jak się nad tym zastanowicie?

Polecane posty

Gość gość

Bo dla mnie zaczyna być. Wcześniej tak się tym nie przejmowałam, nie wiem skąd mi się to wzięło :( Jak się głębiej nad tym zastanowię to aż mam dreszcze... Pot, wydzieliny i dziwny zapach. Bleeeh!

Gość gość
I bakterie!

Gość Julka8888888888888
Napewno nie jest mega higieniczny, ale przez to tez jest bardziej podniecajacy ;) Przynajmniej dla mnie...

Gość gość
Jeszcze mało wiesz o życiu ! Dlaczego miała bym rezygnować z najlepszej przyjemności. Zapach ? Jak się zgadza chemia to żaden zapach nie odepchnie.

Gość gość
Sperma jednak dziwnie pachnie. I mówię o zdrowym facecie.

Gość gość
hee? ile masz lat autorko? 14? chlopak cie zostawil, brakuje ci k****a, ze takie przemyślenia masz? A jak wpierdzielasz jajka na twardo czy jakiekolwiek to nie ejst dla ciebie to obrzydliwe? Wiesz czym w ogole jest jajko? Jajko jest czymś w rodzaju cyklu menstruacyjnym w życiu kury, czyli pisząc w porst, co tydzień w niedziele rano wpier...alasz okres kury. i smacznego. Niedowiarki, poczytajcie o tym

Gość gość
Polska wg wskaźnika rozwoju społecznego Human development Index w skrócie HDI jest bardzo wysoko rozwiniętym krajem na 35 miejscu na 49 bardzo wysoko rozwiniętych krajów i 187 wziętych w rankingu wpiszcie sobie germany Poland Frankfurt Rzepin youtube