Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

2200 euro na reke w niemczech to bedzie tak jakby ile sie zarabialo w pl?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi mi o uwzglednienie ich cen. Bo wiadomo ze 2200 euro to ok 9 tys zl ale jaka to bedzie rownowartosc polskich zarobkow po uwzglednieniu tego co mozna za to kupic? 5 tys?

Gość gość
Około 5-6.000 zł/mies. Dobra pensja. W PL wszystko jest dużo tańsze.

Gość gość
Bo mi wszyscy mowia ze jakbym mieszkal w takim monachium albo stuttgarcie to bedzie rownowartosc 3 tys zl w polsce. Ze rzekomo tam sa takie wysokie ceny

Gość gość
Polska wg wskaźnika rozwoju społecznego Human development Index w skrócie HDI jest krajem bardzo wysoko rozwiniętym na 35 miejscu na 49 bardzo wysoko rozwiniętych krajów i 187 wziętych w rankingu wpiszcie sobie w necie germany Poland Frankfurt Rzepin youtube

Gość gość
Ale ja sie pytam o zarobki a nie jak rozwinieta jest polska

Gość gość
Żeby tyle w Niemczech zarobić to trzeba się zdrowo napracować. To jest bardzo dobra pensja. Tak jak w PL 6.000 zł - nie każdy tyle ma. Za te pieniądze można żyć dostatnio w każdym kraju.

Gość gość
Obejrzyj filmik tam wszystko jest jest tam porównanie zycia we Frankfurcie i w Polsce w Rzepinie do tego zmierzam

Gość gość
Szczerze mowiac w niemczech 2200 to nic specjalnego

Gość gość
2200 to nic specjalnego na rękę. Ludzie sprzedawczyni w Aldi ma 1150 euro zwykły mechanik w małym warsztacie 1350 euro no tu sami znawcy chyba się wypowiadają.

Gość gość
A Twoim zdaniiem jaka to rownowartosc polskich zarobkow?

Gość gość
TrafficMonsoon - Moim zdaniem obecnie najlepsza firma tego typu online dla każdego do zarabiania w internecie oraz reklamowania innych biznesów, stron internetowych czy blogów. https://trafficmonsoon.com/?ref=adii3 Wystarczy się zarejestrować i od razu możemy zarabiać!!!

Gość gość
Nie wiem co za glaby sie tutaj wypowiadaja. Jesli w Niemczech jest i relatywnie i faktycznie drozej niz w Polsce, to jak 2200 Euro ma byc odpowiednikiem 6000 PLN? Raczej, tak jak ktos powiedzial, w optymistycznym wariancie bedzie to odpowiadalo zarobkom na poziomie 3000 w Polsce. Ludzie myslcie. A z tym jest u Was slabo, to nie marnujcie bajtow informacji na zasmiecanie forum