Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci ;)

Polecane posty

Gość gość

Witam, jestem po rozwodzie spotykam sie od poł roku z bardzo fajnym facetem. Wszystko pieknie ładnie ale........ Namawia mnie na przebieranki, wibrator, pończoszki podczas pieszczot. Sexu jako sexu nie bylo. Mnie te jego propozycj***ardzo krępują, co robic ???Wibrator był;) ale jakos na reszte troche mi cieżko sie zdecydowac.

Gość gość
Zaraz zaraz... po co masz się przebierać jeśli seksu nie ma? Trafił ci się chyba jakiś fetyszysta i to dość ciężki przypadek :P Nie rób nic na co nie masz ochoty, człowiek to nie narzędzie do zaspokajania potrzeb drugiego człowieka.

Gość gość
Porozmawiac poprostu i powiedziec co Ci odpowiada a co nie. Powinien to zaakceptowac.

Gość gość
Na następnym spotkaniu zainicjuj sama seks.Wolisz chyba poczuć jego niż znów wibrator?

Gość gość
coś z tobą nie tak skoro się rozwiodłaś :)

Gość gość
Skorzystać z wibratora się nie wstydziła, rozebrać się przed facetem też, ale założyć pończochy już się wstydzi :P Pominę już dość dziwne upodobania tego faceta, bo na ogół najpierw jest seks, a dopiero dużo później zabawki i przebieranki, no ale można zaczyna i od du/py strony, choć jest to ryzykowne, bo po takich atrakcjach normalny seks będzie nudny.

Gość gość
Ile ty masz lat? 17? Żałosna zakompleksiona dziewczynka nawet mnie nie dziwi Ze maż ci kopa dał :O

Gość gość
spoko, nie przejmuj sie. Na poczatku jest troche dziwnie, ale jesli cos do siebie czujecie to sie wreszcie odwazysz ;) powodzenia