Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jest tu jakiś psychiatra lub psycholog? co powiecie o mojej osobowości?

Polecane posty

Gość gość

czuję się bardzo zaburzona, o niektórych rzeczach nie mogę pisać, leczyłam się na depresję 3 lata z przerwami, brałam 3 rodzaje antydepresantów, od ponad roku nie czuję już depresji, miałam może 2 epizody załamania nerwowego i chciałam wtedy się zabić, ale alkohol mnie odwiódł od tego, ogólnie nie lubię pić. Od jakiegoś czasu czuję się jak paranoiczka, właściwie jakoś od sierpnia... Podejrzewam każdego o wszystko co złe, a przy tym mam też urojenia wielkościowe. Że zbawię świat i takie tam. Męczy mnie to, ale boję się iść do psychiatry, że mnie zamknie do czubków

Gość gość
Może być to epizod psychotyczny, początki schizofrenii... Najlepiej idź do psychiatry i do psychologa, przez internet nie uzyskasz wiarygodnej diagnozy.

Gość gość
ale bardzo bym nie chciała schizofrenii, już depresji mój ojciec nie akceptował i mówił,że to lenistwo nie depresja, a jak brałam leki, to mówił,że ćpam. Moja mama lepiej wykształcona, rozumiała depresję, ale schizofrenii by nie akceptowala, boje się,że wyparłaby się mnie :( a gdyby mnie zamknęli to na pewno by się o tym dowiedziała...to byłby straszny wstyd

Gość gość
e tam p********z...ja jestem chory na schizofrenię i jakoś żyję.

Gość gość
te problemy to chyba twoje urojenia, to siedzi tylko w twoim móżdżku jak to czytałem to się śmiałem, że można być takim kretynem, to po prostu jest nie możliwe. Poza tym piszesz jak normalny człowiek...

Gość gość
Zwróć się do Arona jasnowidza.To nie wygląda jak zaburzenia psychiczne.Możesz do niego napisać meila.To nie jest żart,Ty po prostu musisz dowiedzieć się co się z Tobą dzieje.

Gość gość
We wrześniu zmieniła się częstotliwość Ziemii.Wiele osób ma różne objawy od dawna a teraz się nasiliły.Zajrzyj na kanał ntv 1 do pana Janusza Zagórskiego i poczytaj archiwum.

Gość gość
14:34 ty jesteś kretynem albo kretynka, zobacz poziom swojego polskiego :D dno