Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto tkwić w tej robocie?

Polecane posty

Gość gość

Atmosfera z pracownikami kiepska, obłuda na każdym kroku, wiecie np I ma pracownika to grupowo się z niego śmieją po chamsku, a gdy przychodzi palec w d.. I traktują jak najlepszego przyjaciela. Kreują wszystko tak, żeby szef myślał, ze jest ok a nie jest. Niestety nasi pracownicy to zbiór nieszczęśliwych nieudacznikow. Czuję się tam samotna. Dodatkowo szef mnie nie docenia, choć dwoje się i troje, wprowadzam dobra szczera atmosferę, za co chyba pracownicy mnie nie lubia; Szef na początku stwierdził że mam duży potencjał, był mną zachwycony, co jakiś czas kogoś awansuje, czesto po znajomosci, ja tam pracuje rok i nawet slowa nie pisnal na ten temat, jestem bo jestem, a ja sie wypalam,plusy tej pracy to zarobki na czas, wszelkie zniżki (pracuje w korporacji) choć nie ma ich wiele. Dodatkowo to co mam zrobic w robocie to zrobie i nie poswiecam wolnego czasu na jakies dodatkowe obowiazki co czesto sie zdarza. Co mam robić?

Gość gość
Przecież w korporacjach takie rzeczy to norma, większość pracowników to pseudo karierowicze, którzy myślą że taka praca to prestiż :) Musisz mieć twardą dupę jeśli chcesz w takich instytucjach pracować, nie patrzeć na to co mówią koledzy, a jak nadarzy się okazja to donieść na szefa, że kolega coś robi źle lub się obija... tylko tak zrobisz karierę w korporacji.

Gość gość
Doceń faktura, że masz pracę. Wielu ludzi chciała by być na twoim miejscu.

Gość gość
za głupia jesteś aby mieć podwyżkę, nie wiesz do czego służy podwyżka a cały twój wpis to potwierdza.

Gość gość
TrafficMonsoon - Moim zdaniem obecnie najlepsza firma tego typu online dla każdego do zarabiania w internecie oraz reklamowania innych biznesów, stron internetowych czy blogów. https://trafficmonsoon.com/?ref=adii3 Wystarczy się zarejestrować i od razu możemy zarabiać!!!

Gość Annanke
Hej. Ja tez pracuje w korpo od prawie 2 lat. Czasami mam serdecznie dość, praca nudna, monotonna bez szans na rozwój. Ludzie różni, niektórzy jak sie odwrócisz wbija nóż w plecy. Generalnie nie ufam tam nikomu. Robię co musze i wychodzę. Jedyne co mnie trzyma to w miarę luźna atmosfera. Nie wiemy co to mobing i poniżanie. Mamy prawo glosu . Kasa żenująco niska. Nie wiem co dalej, dlatego tu tkwię.