Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maz na gwiazdke dal mi tylko dezodorant i tusz za 20zl

Polecane posty

Gość gość

W zeszlym roku maz na gwiazdke dal mi takiprezent jak w temacie... A ja jemu dalam sluchawki do komputera za 180zl i kubek za 35zl solidny ze smiesznymi naipisami o mezu i spodnie dresowe. On dzieciom dal dobre prezenty synowi dal telefon dotykowy który kupil na firme a corce zabawke za 140zl...,,gdyby to tylko o gwiazdke chodzilo to wybaczylabym ale on zawsze dba o innych zawsze kupi cos swojej mamie dzieciom braciom na urodziny itd a mi cos za 10-20zl lub nic!!!a w tym roku jakbyscie sie zachowaly? Dalybyscie jemu cos fajnego czy cos za 20zl na odczepnego? Tylko ja tak nie portafie... Uwazam ze jak ma sie pieniazki i kocha sie druga osobe to chce sie jej sprawic radosc spelnic marzenie kupic to co jej brakuje..

Gość gość
Miej dla niego dwa prezenty. Na początku wręcz coś bardzo drobnego i powiedz, że to w rewanżu za zeszłe święta, a za godzinę daj mu prawdziwy prezent też z jakimś slodkim komentarzem ;)

Gość gość
a Ty pracujesz tez czy tylko on i was utrzymuje? moze uwaza, ze za duzo rzeczy kupujesz caly czas?

Gość gość
szkoda mi Cie musi Ci byc na prawde przykro:( masz sepa za meza niestety

Gość gość
Ja uwazam ze mnie nie kocha... Wiem ze nie ma kochanki na 1000procent.ale wiem ze pewnie jest sknera ale dlaczego tylko wobec mnie?? A druga sprawa:jak ja poprosze jego bysmy razem gdzies wyszli wyjechali poszli i nawet ja juz cos organizuje to on odmawia tlumaczy to zmeczeniem brakiem czasuztp a jak jego kolega lub ktos z rodziny zaprosi nas na imieniny urodz do domu czy knajpy czy kino to od razu jest chetny. Ostatnio ja proponowalam isc na jarmarki swiateczne to mowil ze po co itp a jak jego kumpel z zona zaproponowali bysmy szli to od razu poszedl!!! Nawet kolezance mojej pare zl dal by pilnowala nam dzieci... Zawsze moje potrzeby sa olewane a innych spelniane przez niego:( Czuje sie zle...

Gość gość
A jutro idziemy na urodz jego mamy ktorej da karnet do kosmetyczki. A potem do jego przyjaciela wieczorem bo go zaprosil. A w niedziele nasza rocznica slubu o ktorej wie bo sama wprost proponowalam wyjscie gdzies i nic co robic dac mu cos na rocznice olac go. Czy co

Gość gość
Dziwna jestes... nie daj sie i rob podobnie, zacznij go stawiac na drugim miejscu, ale tak zeby to odczul

Gość gość
Czyli jak on mnie olewa to ja jego tez? Czyli mam przestac sie starac i zajac sie dziećmi kolezankami swoimi sprawami tylko

Gość gość
My z mężem nie robimy sobie prezentów na święta, ale oboje tak ustaliliśmy i się tego trzymamy. Na Twoim miejscu kupilabym mu jakiś tani dezodorant albo wodę po goleniu i tyle. Niech poczuje jakie to "przyjemne".

Gość gość
Moj tak robił jak byłam kiedys na jego utrzymaniu bo nie mogłam znaleźć pracy. Tez innych obdarowywał a mnie w ogóle. Jak mu o tym powiedziałam to powiedzial, ze i tak najwięcej dostaje, bo mnie utrzymuje. I ze powinnam sue cieszyć. Jestesmy teraz w trakcie rozwodu :)

Gość gość
Spoko, mój mi kiedyś kupił mopa za 19,90 na gwiazdkę :D Ale to był dowcip,słaby bo słaby ale dowcip, dostałam w drugiej paczce ulubione perfumy.

Gość gość
Chodzi o to, zeby On poczul sie tak jak Ty sie czujesz w takich sytuacjach. Daj mu popalic skoro ma taka zlewke

Gość gość
Autorko a ty pracujesz, masz jakiekolwiek dochód? Bo jesli nie to on pewnie uważa że i tak dużo dostajesz jak ktoś już napisał...są tacy faceci...

Gość gość
Kup mu skarpety

Gość gość
Kup mu papier melodia

Gość gość
kup mu paczke chusteczek higienicznych i pudelko zapalek i zapakuj to wszystko wielgachne pudlo..

Gość gość
Musisz dać mu odczuć, to może się domyśli...

Gość gość
Dałabym mu parę skarpet ze sklepu po 5 zł. Przysięgam! I żadnego drugiego prezentu, takiemu jak nie dowalisz z grubej rury, to nie pojmie.

Gość gość
Nie kumam za bardzo... Ja mam z mężem wspólny budżet, niezależnie od tego kto ile zarabia i czy w ogóle... Prezenty dla dzieci robimy wspólnie. Co to za argument, że skoro mąż utrzymuje to już wystarczający wydatek... Mój robił mi piękne prezenty nawet gdy siedziałam w domu z dzieckiem. Przecież to chodzi o zwykły szacunek, miłość... Rózgę mu daj albo worek ziemniaków. Albo paczkę herbaty granulowanej indyjskiej :-)

Gość gość
Powiedz to mezowi a nie nam. Niektorzy ludzie sa po prostu niedomyslni...

Gość gość
Nie pracuje ale na szczęście dla mojego męża to nie ma znaczenia. Tak chodzi o szacunek. Na rocznice ślubu mimo, że nie mam dochodu dostałam sznur pereł. W życiu bym nie przypuszczała. Mąż dużo zarabia mimo to robimy sobie prezenty w różnych kwotach. Na święta kupiłam mu słuchawki bezprzewodowe o których marzył za 300 zł. Kocham go bardzo i chcę zrobić przyjemność. I nie ważne za ile dostane prezent może być i za 20 zł . Ważne, że mam poczucie, że daje mi go z miłości.....Gdybym jednak tak jak ty autorko zauważyła, że mnie olewa dałabym mu jak ktoś tu napisał skarpety a sama na rocznice np poszła do kosmetyczki. Nie chce mąż świętować zrób sobie święto sama....

Gość gość
Ja nic nie dostalam, maz wolal obkupic w podarki dzieci swojego rodzenstwa (swoich jeszcze nie mamy) i zyje. On nie lubi dostawac ani robic prezentow ,jak pytam co by chcial to mowi,ze nic mu nie potrzeba i mi nie robi prezentow bo mowi ze na bzdury nie nedzie wydawal , i ze jak mi cos trzeba to mam sobie kupic sama...i co ja mam powiwdziec, autorko?

Gość gość
Pomijam juz fakt prezentu na wazne swieta. Ok. Trudno. A co mam zrobic jak sie zachować jesli dzis jest rocznica ślubu. I dalam jemu prezent perfumy i kubek zze smiesznymi napisami kim jest maz. Ucieszyl sie i wzial. Gra od rana na kompie i nic. Czyli o rocznicy wie a sam od siebie nic. Chociaz by do kina zabrał na spacer jakas bzdura a tu nic

Gość gość
Sama tego chcesz skoro na to pozwalasz. Ja bym wprost zapytała gdzie mój prezent na rocznice jak by powiedział, ze nie ma n ic zaplanowane na święta dostał by pozew rozwodowy. Mój mąż pamięta o takich datach. Ostatnio jak w zeszłym roku zwolnili mnie z pracy bo firma upadła i kasy było mało kupił kwiaty i przygotował romantyczną kolacje w domu a ja w tym czasie byłam u fryzjera podciąć włosy czyli można skromnym sumptem coś urządzić. Nie trzeba wydawać majątku. Ale z tego co widzę jesteś mu autorko potrzebna nie jako żona a jako służąca wypierze, ugotuje pozmywa etc....

Gość gość
Dokladnie czuje sie niepotrzebna

Gość gość
Bo na to pozwalasz :o

Gość gość
No to co mam robic jak dzialac? Juz probowalam wg mnir wszystkiego... Chodzilam wieczorami do koleżanki, chodzilam z kolezankami na pizze lub do pubów... Ogladalam sama filmy bez niego a on obok np gral na laptopie. Sama z dziećmi chodzę na spacery lub do mojej babci. Sama sprzatam sama gotuje. Do pracy chodzę. Wyglada moje zycie tak ze od 6-15jestem w pracy nastwpie odbieram dziecko z przedszkola a drugie wraca samo ze szkoly i gotuje obiad codziennie lub na dwa dni. Potem odrabiam z dzieckiem lekcje a z mlodszym sie bawie. Tak zleci do 18 potwm kapiel i myje naczynia kuchnie itp. A od 20-22mam czas dla siebie i ogladam seriale lub cos w tv rozwiazuje krzyzowki czytam gazety lub maluje paznokcie robie cos dla siebie lub ewent wychodze do kolezanki wieczorem i wraxam o 22.30i ide spac. On zawsze albo oglada tv albo gra na kompie ewent spi. Rozmawia chetnie z Innymi z rodziny np dzwonia do niego na telefon i dopiero w trakcie tych ich rozmow dowiaduje sie co danego dnia robil!!! W weekendy on nie robi nic tylko gra na kompie ewent cos zrobi w domu jakas naprawa i max 30:min pobawi sie z dziecmi i koniec. Do mnie ma olewcze podejscie. Nawet moglabym w stroju striptizerki paradowac i nic! Sex raz na miesiac. Mimo ze twierdzil ze w sexie jestem dobra

Gość gość
Rozmowy juz byly. Wiele razy pytalam jego dlaczego sex raz w miesiacu i ze chciałabym aby spedzal czas ze mna jakies kino film w domu zwykla nawet rozmowa. A ja o rozmowe mam zebrac?? Wkoło sie czepia krytykuje albo moj wyglad albo zachowanie albo ze cos mowie zle.... Najlepiej gbybym wygladala i myslala jak on... Codziennie cos! Zwariuje

Gość gość
Mowilam jemu zżeby sam wybieral miejsce dokad chcw isc a ja sie dOpasuje. Albo zeby sam wybral film bo twierdzil ze wybieram glupie filmy

Gość gość
Ja bym mu dala seks.. Ale ty głupia jesteś Jak można być z takim idiota