Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maz na gwiazdke dal mi tylko dezodorant i tusz za 20zl

Polecane posty

Gość gość
Wy już nie jesteście parą. Żyjecie osobno. Wg mnie powinniście albo iść na terapię albo to zakończyć. Co za wzorce pokazujecie dzieciom? Że rodzice mają siebie w d***e? Że nic razem nie robią? Jakie Wasze dzieci będą mieć pojęcie o związkach skoro od Was uczą się samych negatywnych rzeczy

Gość gość
Nie siedzialabym z takim facetem never Bo to czysty masochizm

Gość gość
Tylko ze ja nie mam mieszkania. Mam wyplaty 1300zl i niestala umowe.. I co zrobie. Do rodziny isc nie moge bo mam tylko schorowana babcie. I co robic

Gość gość
Znaleźć dobrą pracę, do tego alimenty I nie dać się więcej poniżac

Gość gość
Poszukaj lepiej płatnej pracy. Albo chociaż jakichś alternatuwnych źródeł utrzymania, może przynajmniej Avon, FM cokolwiek co da Ci więcej własnych pieniędzy i zacznij je odkładać. Nie możesz dać się tak traktować. Albo on zobaczy, że jesteś równym partnerem, albo to nie ma sensu, dalej będzie Cię traktował jak służącą.

Gość gość
Dziewczyny. Ja mam srednie wyksztalcenie. Mieszkam w malym miescie. Mozliwa praca dla mnie to fabryyka i sklepy. Z małymi dziecmi to. Co ja zrobie kto np zaprowadzi mi małą gdy bede szla na 6sta do pracy? No przedszkile nie jest czynne od 5tej.a ja nie mam auta i wogole. Probowalam dorobic ale nie ma czym i brakuje czasu. To jakas masakra. Chodzilam do pośrednika wczesniej 4lata.kursow nie daja tylko na spawacza mechanika itp a staze dla pan do biura po studiach

Gość gość
i co kupil cos na rocznice slubu?

Gość gość
Kupil kolczyki ktore mi dal z aparta. Ale co z tego jak caly dzien siedzial przy kompie od9-22!zlosliwie.bo moeil ze dzien wcześnie sie klocilismy i nie ma ochoty na nic. Ze wg niego jestem zla z charaktwru i wygladu. To mu powiedzialam zeby sobie inna znalazl. To milczal i tak wygladala rocznica

Gość gość
A jak relacje z pasierbem, juz jest grzeczniejszy? Uczy sie? Tak wogole, to ja nie wiem o co ci chodzi, bo sasam najpierw sie wprowdzilas z corka facetowi na glowe. Jemu na poczatku pasowalo, by mial sie kto zajac synem. Potem wymusilas na nim slub. Przeciez od poczatku cie traktowal jak sluzaca i ci kazdy tu to pisal, to czego sie spodziewalas? Ze nagle zapala do ciebie wielkim uczuciem?

Gość gość
a ty cos mu dałaś w końcu na ta rocznice?

Gość gość
Nie olewaj go. Po prostu z nim porozmawiaj, ale nie w Święta i postaraj się nie kłócić.

Gość gość
a to żyła z niego

Gość gość
Hahahaha