Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zastanawiam się, czy pójść na swój pierwszy raz do prostytutki

Polecane posty

Gość takobieta
A ja doradzę szczerze i od serca. Poczekaj na swoją miłość. I wtedy gdy jest zakochanie,miłość i pożądanie, to będzie wspaniały seks. Nie zadowalaj się byle kurwą za pieniądze, bo będziesz miał tylko niesmak i obrzydzenie. A jeśli nie trafi się prawdziwa miłosc no cóż.... w końcu ruchanie nie jest celem i sensem życia. W celibacie ludzie też mogą mieć wspaniałe i wartościowe życie.

Gość gość
Sex z prostytutką to zwykła przemoc

Gość gość
18:01 jaka niby przemoc?coś ci się pod kopułą merda

Gość gość
takobieta :) x Nie zadowalaj się byle k**wą za pieniądze, bo będziesz miał tylko niesmak i obrzydzenie. x Masz jakieś doświadczenie w tej materii? Bo ci którzy mają, zazwyczaj sobie chwalą to rozwiązanie Na marginesie, słowiańskie słowo "k***a", pochodzi od indoeuropejskiego słowa, oznaczającego przyjaciela. Tak te języki,jakoś śmiesznie ewolują. x w końcu ******ie nie jest celem i sensem życia. W celibacie ludzie też mogą mieć wspaniałe i wartościowe życie. x chodzenie w wygodnych spodniach, czy butach, drapanie się po plecach, kiedy swędzi, to też nie jest celem życia, ale to życie ułatwiają. Tak samo to jest dla mnie dyskomfort, a wiem, że jeśli będę prawikiem na łożu śmierci, wtedy będę mega-w****iony. Poza tym nie mało c*******o mnie w życiu spotkało, więc uważam,że trochę przyjemności mi się należy...

Gość gość
Powiem tylko tyle, że gdybym dowiedziała się że mój facet kiedykolwiek płacił za seks, to by mi obrzydł i byłby to koniec. Jestem w stanie wiele zaakceptować, ale nie to, tacy faceci są dla mnie przekreśleni. Brzydzę się d****arzami :o

Gość gość
18:28 Nie bój żaby, dla nich ty pewnie też jesteś przekreślona

Gość gość
Facet ma 30 lat, jest prawikiem i ma nadal wytrwale czekać na miłość i żyć w celibacie, bo gdyby poszedł na dzi'wki, mogłoby się nie spodobać to tej kobiecie, którą może kiedyś spotka i która pójdzie z nim do łóżka. Nasuwa się pytanie, czy ta kobieta, którą może kiedyś spotka też będzie należała do tych, które z seksem czekają na wielką miłość. A co do obrzydzenia do seksu z prostytutką, to wiele żon ma obrzydzenie do seksu ze swoim mężem i ci wzgardzeni przez żony mężowie idą do prostytutek po seks.