Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amelllaaaa41

To jest chore forum!

Polecane posty

Gość Amelllaaaa41

To najbardziej chore forum w polsce,o ile nie na świecie!Te prowokacje,głupie zboczone tematy czy nagminne podszywanie,wyzwiska,kłótnie.To jest chore.Teoretycznie to forum dla kobiet,praktycznie 90 % to mężczyźni podszywający się za kobiety! To nienormalne! Nawet na tym forum emotikonki są nienormalne.No popatrzcie " :O :) :P :D :classic_cool: ;) :( " Te emotki same prowokują do prowokacji i kłótni,wariatkowo! Masakra!

Gość gość
Trafne spostrzeżenie koleżanko :)

W emotikonach przydałoby się mocne zdziwienie. Byłoby pewnie najczęściej używane tutaj :D.

Gość Amelllaaaa41
Przepraszam ale mam teraz trudny czas.... mój konkubent Hieronim ma przewlekłe zaparcie, nic nie pomaga, lekarze ładują mu w przewód wydalniczy hektolitry wody ale bolec jak stał tak stoi ;(

Gość Amelllaaaa41
Nawet ja jestem facetem,a nick mam amelia :O Do czego to forum doprowadza...

Gość gość
A mnie boli ucho, czy mogę być w ciąży?

Gość Amelllaaaa41
Ogółem to zdziczały gejaszka ze mnie

Gość gość
Autorko masz rację to forum to dno ale zawsze można trochę po trollować dla zabawy a inni to łykają że to się dzieje na prawdę , 80 procent % tematów to tutaj prowokacje

Gość gość
"To najbardziej chore forum w polsce" Hahaha To Ty raczej Karachana nie widziałaś. No i raczej nie zobaczysz, bo zwykły śmiertelnik tam raczej nie wejdzie. Może to i lepiej.

Gość gość
Karaczan to pseudoforum. Siląc się na niewiadomo co osoby które tam wchodzą powodują że jest nudne i przewidywalne. Ty nie rozumiesz kompletnie o co tu chodzi. To forum jakie oficjalnie uważa się za zwykłe forum. I na tym polega cała podnieta. Dlatego twoje licytacje z Kara są bez sensu. Tam żadne prowo i żaden podszyw nie smakują jak tu. Tam wiadomo z góry co i kto odj***e.I na tym opiera się nuda.