Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy tylko mi nie podoba się dzisiejsza moda "męska"?

Polecane posty

Gość gość

Jak dla mnie wygląda to dziwacznie, niemęsko i pseudoelegancko. Niech sobie ludzie chodzą w czym chcą, nic mi do tego, co nie zmienia faktu, że mam złą opinię o tym. Czy uważacie tak samo? i nie, nie jestem dresiarzem ani jakimś łachmaniarzem. Przykłady: http://www.ondie.pl/wp-content/uploads/2014/04/DSC_1984-520x800.jpg http://naobcasach.pl/wp-content/uploads/2014/09/Timberland-Men-AW-2014-1.jpg

Gość gość
Mi też się nie podoba. Wystające poły koszuli a na wierzchu t-shirt. Te dziwaczne kogucie grzywki, spodnie zwisające poniżej krocza. Rozsznurowane adidasy itd...Fuj. To nie mężczyźni tylko jakieś podchodne pseudorodzaje.

Gość gość
Nie tylko tobie, mi tez się to nie podoba i szczerze mówiąć wole męskiego, czystego, wysportowanego ''dresiarza'' w trzech paskach niz takie ''modne coś'' :O to jakas tragedia i zenada, wspolczesni młodzi faceci wpadają z jednej skrajnosci w drugą, od dziada po zniewieścialego pajaca. Nie mowie juz o takich lalusiach z brodami, niby modnymi 3 dniowymi zarostami w ktorych wyglądają jak bezdomni. Brak słów :(

Gość Józef Bździuch
nie mam zielonego pojęcia, kto to wymyślił ale to jest FAKT , gdy wejdziesz do DOBREGO i drogiego sklepu w Warszawie z ciuchami dla facetów to na wieszakach wiszą właśnie tylko takie 'rurki' , więc co będzie kolejnym etapem w modzie męskiej , być może długi płaszcz do kolan i kalesony ? moda aby śmigać bez skarpet już jest , więc za 2 lata być może faceci będą wskakiwać w kraciastą spódnicę i kalesony bez skarpet ? nie wiem, nie znam odpowiedzi, dziwna jest ta moda teraz ale być może męska moda ma wracać do macierzy , gdy faceci w spódnicach śmigali bez majtek z kindybałem na wierzchu ?

Gość gość
a mi sie 2 z tych podanych przez ciebie styliazji podobaja;) lubie jak facet sie tak ubiera, jak widze dres lub swtery i bluzy sprzed 20 lat to zapala mi sie czerwona lampka

Gość Józef Bździuch
przez wiele lat w modzie męskiej nie działo się NIC , każdy facet wskoczył w koszulę, krawat i marynarkę oraz długie szerokie spodnie i czarne buty i to było normalne, normalny widok a teraz nagle moda męska zaczyna wydziwiać i kombinować z facetami , jeszcze 100 lat temu facet wskoczył w surdut i to było normalne, 50 lat temu facet do restauracji poszedł w smokingu , więc co, czy moda męska się zmienia co 50 lat ?

Gość gość
Niestety bedzie coraz gorzej :O takie laski jak '''gość dziś '' są za to pośrednio odpowiedzialne, im sie to podoba wiec faceci to noszą, ci na górze ktorzy kreują nowe trendy widząc to posuwają się dalej, proponując nowe dziwactwa, na poczatku jest szok, niechęć, pierwsze oswajanie przez celebrytow a dalej juz samo się kręci... pamietam gdy bylam małolatą z 15 lat temu skarpetki tzw ''stopki'' nosiły tylko dziewczyny, byl w klasie chłopak ktory takie nosil i wszyscy mowili ze jest pedałem (i był nim :D), a teraz ? wiekszosc facetów nosi takie, ktore kiedys byly ''pedalskie'' To samo z rurkami, kiedys to bylo nie do pomyslenia by facet chodzil w obcislych spodniach jak jakas pipa, a teraz to powszechne. Jak widać ''ruch gender'' istnieje i ma sie dobrze :O kobiety są coraz bardziej męskie a faceci coraz bardziej zniewieściali, moze muzułmanie w Europie to nie taki zly pomysl ? moze zrobią porzadek z tym lewicowym gnojem ?

Gość gość
ten z pierwszego linku buahaha nie mogę :D

Gość gość
ten mutant obok niego tez nie wygląda lepiej :D kilo tapety, morda jak transseksualista z p****la, look a'la sportowa elegancja okropieństwo, co sie dzieje z ludźmi ?! :D

Gość gość ność
Mnie też się to nie podoba. Rzeczywiście albo jakaś pseudo elegancja, przerysowana, albo łachmaniarstwo, które jak się domyślam, ma być wyrazem swobody i dystansu. Często wszystko to przemieszane. Nie lubię typowej elegancji. Nie lubię garniturów, ale te garnitury, jeśli dobrze dobrane i uszyte, to rzeczywiście mężczyzna w tym wygląda dobrze, nawet interesująco. Doceniam, gdy mężczyzna ma na sobie dobrze skrojony garnitur, widzę to. Ale według mniej więcej klasycznych wzorców. Jakiś czas temu widziało się kurfa obniżone spodnie do marynarki :O Jaki idiota to wymyślił i jacy debile ubierali? Lubię jeansy i skórzaną czarną kurtkę i t-shirt. Bez przesadnych napisów, błyskotek i jakiegoś pozowania. Lubię bluzę z kapturem, ale też bez napisów durnych i reklamowych. I jak patrzę w lustro, to wygląda to może i przeciętnie, ale nie łachmaniarsko, bez tej zniewieściałości.

Gość gość
zalezy co kto lubi, ja wole jak facet nosi koszule elegancka i sportowa marynarke, taki zestaw kupilam mezowi juz kilka razy w Pako Lorente i prezentuje sie ok, do tego spodnie najnormalniejsze w swiecie bez zadnych udziwnien