Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

waze150 kg

Polecane posty

Gość gość

Probowalam roznych diet albo po nich jojo albo wiecej nawet o 5 kg

Gość gość
Czy jest ktos kto mial podobny problem

Większość osób dostaje jojo po głodowych dietach. Bo najlepsza droga do schudnięcia na stale to nie żadne diety, ale zmiana nawyków żywieniowych, r u c h (ja dużo i szybko chodzę) i jakieś wsparcie.

Gość gość
dziewczyno, 5 racjonalnych posiłków, nawet coś słodkiego i chudniesz. Jojo jest dlatego, że się najpierw prawie nie je, a potem je 2 razy więcej niż się jadło przed dietą.

Gość groomes
ja kilka razy zmagałam się z efektem jojo, który dopadł mnie głównie przez to, że najpierw nic nie jadłam, a potem skutecznie to nadrabiałam... koleżanka, która odchudzała się akurat po urodzeniu dziecka poleciła mi tablekti, które sama brała - iqgreen i powiem szczerze, że byłam zaskoczona, zrzuciłam w sumie 12 kg i teraz efekt utrzymuje już od jakiegoś czasu, nic mi nie wróciło:)

Gość uleczka131a
Ja bym radziła wizytę u lekarza, by dobrał odpowiednia dietę i przy okazji spytaj o suplementy diety. Jeśli nie będzie przeciw wskazań to zobacz tą ofertę http://glutamina-odzywki.pl/super-promocja.html W tej chwili masz sporą promocje i warto skorzystać. Oczywiście nie zapomnij o ruchu na świeżym powietrzu. Bez wysiłku fizycznego nic nie zyskasz.

Gość uleczka021
Ja ważyłam 120kg bez żadnego lekarza, sama sobie poradziłam a może nie sama bo przy pomocy Afrykańskie Mango http://szczupla-kobieta.pl schudłam do 74kg ;) i teraz czuję się świetnie;)