Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co kupic teściowej pod choinkę ? nie mam pomysłu

Polecane posty

Gość gość

co kupic teściowej pod choinkę ? nie mam pomysłu

Gość gość
korkociąg - jakis porzadniejszy i wino do kompletu - jak sama nie pije wina to gosci poczestuje

Gość gość
Ma jakies zainteresowania? Moja kp.uwielbia swoj rower. Zawsze cos "rowerowego" dostaje. W tym.roku brelok z kaboszonem z grafiką rowerka i wieloma zawieszkami rowerowymi zeby bylo "gesto" :) robie takie samodzielnie.

Gość gość
Zupę grzybową. Z tych grzybów co to mają czerwone kapelusze w kropki ;)

Gość gość
Miotle, wersja bardziej wspolczesna mopa. Jak jest w przedziale wiekowym 40-60 to koniecznie jakies suplementy na pamiec zeby poczula sie staro. Jezeli jestes bogata - koniecznie jakis bardzo drogi i bardzo brzydki i kompletnie nie przydatny bibelot zeby jej zal du...pe scisnal ze wydalas kupe kasy na cos co nawet wstyd na polce postawic. Ksiazke "jak sobie radzic z przekwitaniem", ciuch dwa rozmiary za maly, foto ksiazke z ilustrowana historia waszej rodziny w ktorej na zdjeciach beda glownie twoje dzieci, ty, maz, twoi rodzice, tesc a ona tylko na jednym. Wasz domowy zwierzak na dwoch. Jak widac pomyslow jest sporo a wiec do dziela :p

Gość gość
Dezodorant

Gość gość
szal/apaszkę filiżanki świece zapachowe rękawiczki

Gość gość
Ja kiedyś kupiłam teściowej poradnik "jak być dobrą teściowa" :D i drugi bardziej psychologiczny, nie pamiętam tytułu, ale coś w stylu jak wyleczyć się z zawiści i innych negatywnych emocji....jej mina bezcenna :D

Gość gość
Zależy co teściowa lubi i jaka jest, akurat dla kobiety dużo łatwiej wybrać prezent. - kosmetyki lub bon do Sephory - biżuteria lub bon do jubilera - wszelkie dodatki typu torebka, rękawiczki, apaszka, szal, portfel - książka albo bon do Empika - ładny komplet szklanek, filiżanek, kieliszków, wazon, łyżeczki długie do deserów co ona lubi, albo co odpada?

Gość gość
Ja kupilam w tym roku tesciowej tablet jeszcze jej tylko wytlumaczyc musze ze to nie deska do krojenia....

Gość gość
Rozge kup albo miotle wiedzmie

Gość gość
gość dziś Ma jakies zainteresowania? Moja kp.uwielbia swoj rower. Zawsze cos "rowerowego" dostaje. W tym.roku brelok z kaboszonem z grafiką rowerka i wieloma zawieszkami rowerowymi zeby bylo "gesto" usmiech.gif robie takie samodzielnie. x A ta się znowu reklamuje.

Gość gość
Teściowa teściowej nierówna. Wszystko zależy od tego w jakich stosunkach z nią żyjesz. Jeśli się lubicie, to coś tylko dla niej, coś co wiesz, że ją ucieszy. Jeśli jest marnie, to już inna sprawa. To jest pierwszy prezent, który jej kupujesz pod choinkę?

Gość gość
ja swojej kupiłam... szczeniaka :) bo na wiosnę zdechł jej pies...

Gość gość
ja kupilam etui na iphona rok temu zestaw naturalnych kosmetyków dwa lata temu kieliszki do wina i storczyka :P wtedy nie bylam jeszcze oficjalnie synowa :P dobry pomysl to tez portel albo rękawiczki skórzane

Gość gość
Ja kupuke w tym roku jakas bzdete do 20zl. Ja sie wykosztowalam w tsmtym toku na prezent dla niej a ona mi kupila pare ponczoch samonosnych za pare zlotych. Wiem ze pamiec sie liczy a nie cena prezentu ale ja w zyciu nie chodzilam inie zamierzam chodzic w ponczochach z koronka na udzie. Wygladalabym jak d****** Prezent kupiony na odwal. Wiec ja jej w tym roku nie kupie szalowego. Rowniez sie nie postsram.

Gość gość
mydło, szampon, dezodorant i proszek do prania, żeby się w końcu umyła i oprała śmierdzielka skończona i psychol :O

Gość gangnam7
w tym roku torba na laptopa i zestaw głośnomówiący dla mego lubego. Wsio na avans.pl kupowałam, polecam wam mają promocje świąteczne a towar dobrej jakości, wysyłka szybciutka i pewna

Gość wolontara
jesli zyjecie na dobrych stosunkach to moze bilety lotnicze ceny nie są wielkie a nabierzesz plusów u teściowej za fajną wycieczkę, taka jednodniowa przygoda moze bardzo zblizyć https://www.fru.pl/

Gość gość
fajną piżamę, albo szlafork

Gość gość
Gość z 13:12 właśnie myślałam o 'toksycznych rodzicach' dla moich kochanych teściów... Ale nie chce z drugiej strony mężowi przykrości sprawiać :/

Gość karnakola
My kupiliśmy moim rodzicom i rodzicom męża zestaw suplementów z Hepatica, włożyliśmy w taki kosz i ładnie opakowaliśmy :) i byli zadowoleni

Gość gość
a ja kupiłam teściowej elegancki portfel na torbytorebki24 myślę że taki prezent zawsze się sprawdza bo jest i elegancki i nieprzesadzony :)