Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ty_nka

dlaczego jestem samotna???

Polecane posty

Gość Ty_nka

Nigdy nie miałam zbyt wielu znajomych, nie jestem jakaś nienormalna brzydka czy coś... w liceum miałam kilka dobrych koleżanek ale skończyło się każda poszła w swoją stronę ja wyjechałam na studia one założyły rodziny mają dzieci i jakoś kontakt się urwał. Na studiach miałam wiele przyjezdnych dziewczyn które wróciły do swoich domów a te które zostały mają swoje rodziny i znajomość tez jakoś nie kwitnie. Nigdy nie miałam przyjaciółki od serca z którą przyjaźnilabym się do dzisiaj:( mam wspaniałego mężczyznę który zastępuje mi wiele znajomych ale czasem potrzebuje kogoś żeby się wygadać. Spotkać na piwo, na imprezę. W pracy mam koleżanki dużo starsze od siebie taki mam niestety zawod mało jest młodych dziewczyn :( i tym sam one są na innym poziomie w życiu niż ja. Kolegujemy się ale wiadomo praca to praca. Jestem dla nich smakują. Nie wiem dlaczego tak jest... co powinnam zrobić żeby się z kimś przyjaźnic. Żyje w dużym mieście gdzie jest mnóstwo ludzi a ani ja ani mój narzeczony nie mamy jakoś szczęścia do ludzi. Chciałabym mieć wspólnych znajomych spotykać się spędzać wspólnie czas ale tak nie jest. ... jak to zmienić? Poradźcie :(

Gość gość
A masz jakieś hobby, zainteresowania? Powinnaś gdzieś zacząć wychodzić. W miejsca gdzie spotykają się ludzie o podobnych upodobaniach. Ja np Lubie się uczyć języków obcych. Dlatego chodzę na różne kursy i spotkania językowe. Spotkałam tam dużo super ludzi. Chodziłam tez na fitness, stała grupa tych samych dziewczyn. Tez były fajne babki.

Gość Ty_nka
Dziękuję za odpowiedź, chodziłam na fitness ale zazwyczaj dziewczyny przychodziły z innymi koleżankami albo starsze wiec kontakt żaden :( Nie mam żadnego specjalnego hobby które łączyło by mnie jakoś z grupą ciekawych ludzi... wiem ze powinnam wychodzić ale sama nie wiem gdzie :(

Gość gość
Nie, kochana to kwestia pewnie jakiś wewnętrznych "konfliktów" . Polecam psychologa....

Gość gość
Masz problem autorko. Zapisz sie do grupy wsparcia. Albo do psychiatry.

Gość gość
A odkąd to domatorka i introwertyczka ma iść do psychiatry? Takie rady to tylko złośliwe przytyki.

Gość gość
Szukając rady na tym forum sama sobie strzelasz w stopę bo tu są same złośliwe oszołomy.