Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michal 3456

dziwna dziewczyna

Polecane posty

Gość Michal 3456

Witam.. chciałem przedstawić pokrótce swoją sytuację. Mam 23 lata studiuje w innym mieście.. niż mieszka i studiuje moja dziewczyna. Wiec kontakt tylko sms telefon i od czasu do czasu spotkania. Przeszkadza mi to ze ciągle spędza czas z kolezanka z którą mieszka przez ścianę. Jak jestem u niej i koleżanka napisze smsa to odrazu jej odpisuje. Gdy ona jest u koleżanki a ja napiszę to odpisuje po 30 40 minutach.. bardzo skąpo. Wkurza mnie to bo jak dzwonie to rozlacz się mówiąc ze jest u koleżanki. . Pytanie do Was dziewczyny czy to jest normalne zachowanie czy poprostu ja jestem przewrazliwiony i robie problem z niczego...

Gość gość
Moze juz nie czuje do Ciebie tego co kiedys...widocznie kolezanka jej zaimponowala i to ona teraz jest numerem jeden dla twojej dziewczyny...

Gość gość
Ale widzisz jesteśmy ze sobą od niedawna dopiero z jakieś trzy miesiące... mówi ze kocha i pokazuje to ale zachowuje się tak dziwnie.. :(

Gość Leezka
Cos na pewno jest nie tak pogadaj z nia o tym :)

Gość gość
Albo prezentuje postawę: nie pokażę, że mi na nim zależy, niech czeka na smsa, jak pokażę to przestanie się starać - to też możliwe.

Gość gość
Mój kumpel miał kiedyś podobną sytuację, okazało się po czasie że jej koleżanka mieszkająca w bloku obok do której jego dziewczyna tak latała, była prostytutką i ją w ciągnęła w ten zawód i obie zadowalały swoich klientów :)