Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NIENAWIDZĘ PIS~u i kaczyńskiego zabiłabym

Polecane posty

Gość gość
W takim razie, musisz się zgłosić w Poradni Zdrowia Psychicznego!

Gość gość
Udpokuj się Ewcia.

Gość gość
Córka Ryszarda Cyby z PO?

Gość gość
Zmień gościu swoje myślenie.Nienawiść uderzy w Ciebie a poza tym generujesz negatywną energię.To niedobrze dla Ciebie i ogółu ludzi.Zacznij dostrzegać,że ogół społeczeńtwa chce żyć w pokoju…Czy to naprawdę dla Ciebie takie ważne kto rządzi i jak?.W imię czego niszczysz sobie życie?Obudź się,wyłącz propagandę i wracaj do bycia człowiekiem.Idą zmiany,duże zmiany /mało polityczne a bardziej duchowe/.Pozdrawiam.

Gość gość
Posłuchaj na youtube Arona Jasnowidza,Krzysztofa Jackowskiego i zacznij myśleć.Samodzielnie.

Gość gość
Ewciu $$$ juz nie wroca

Gość gość
nie wiem jak inni, staram sie oglądać obie strony, ale w jakiś dziwny sposób mam wrażenie, że jak rozmawia pisior z platfusem, to w twarzy pisiora widać jakąś dziwną nienawisć :( brawo kaczor, tak zapanować nad ludźmi, że rozum tracą.

Gość gość
Powiedzial to fubu ,ktory robi egzekucje na filmach i podaje sie jako baba i facet haha

Gość gość
Słowianinie!Sam sobie dopowiadasz rzeczy,których nie ma.Ja piszę o najnowszych odkryciach fizyki kwantowej i zmianach energii a Ty czytasz o Jezusku.Nienawidzisz nas a ja występuję pojedyńczo.Jak człowiek do człowieka mówię zgodnie z dostępną psychologiczną i inną wiedzą,że nienawiść uderzy w Ciebie albo Twoich bliskich zgodnie z zasadami energii zwrotnej.Nienawiść dokarmia także złą energię i jeśli nienawidzisz np.zło to po prostu je dokarmiasz.Dlatego proszę abyś tego nie robił.Dla swojego i innych dobra.

Gość gość
Nie chcemy pieniędzy na dzieci,chcemy 20 tys dla sędziego trybunalu za dwa dni pracy w tygodniu,nie chcemy wiekszej kwoty wolnej od podatku ,nie chcemy wczesniejszej emerytury ,chcemy słuchać Niemców bo są zaniepokojeni ,chcemy odpraw dla prezesow.Niech zyje Komitet Obrony Demokracji prezed Demokracją

Gość Stalinowiec z KODu
Tylko demokracja może nas uratować!

Gość gość
Już jeden chciał zabić Kaczyńskiego i zabił posła z PiSu. Wasza nienawiść jest przerażająca, wy "obrońcy demokracji".

Gość gość
jesteś niedobra że zABIŁABYŚ kogoś jak psa :o

Gość gość
Zgłosiłem na policję spodziewaj się wjazdu na chate w krótkim czasie

Gość gość
gość 16.42 jeśli naprawdę tak myślisz to wciśnij jeszcze jedną myśl : ci "obrońcy demokracji"-może nie uwierzysz- bronią również Twoich praw.bo być może, za jakiś czas znajdziesz się po tej drugiej stronie a już nie będzie żadnych instrumentów obrony przed "strasznymi rządzącymi"- Pis wszystko zdemontuje.

Gość gość sp
gość dziś Oni nie bronią ŻADNYCH MOICH PRAW. Nie po to głosowałem na PiS, zresztą z PEŁNĄ ŚWIADOMOŚCIĄ, aby złogi po PRL występowały w moim imieniu. Nie życzę sobie. III RP trzeba ZAORAĆ. Moim marzeniem po 89 roku było, aby mordercy z UB i SB, aby ruski agent Jaruzelski dostali karę śmierci, albo dożywocie. Gdzie był ten KOD, gdy patrioci protestowali pod domem Jaruzelskiego? Gdzie byli, gdy gnojono Sumlińskiego? Gdzie byli gdy TK bezczelnie potwierdzał złodziejstwo OFE? I tak dalej i dalej... Całą tą III RP i złogi po PRL trzeba zaorać i po to właśnie ja i moi bliscy, głosowaliśmy na PiS. Mam nadzieję, że PiS jeszcze przyśpieszy i zajmie się TVP. Miłego wieczoru

Gość gość
KOD to żadna partia tylko ludzie,któym się nie podoba sposób w jaki obecna władza działa ale to pomijam. Co do złogów po PRL to niedaleko szukać. Tłumy w PiSie zalegają

Gość gość
17:02 Skoro kod to nie partia to czemu na jej czele stoją skompromitowane gęby będące symbolem największych afer, pogardy, kłamstw, propagandy, zaprzaństwa. Jak na ''nie partię'' to zaskakująco dużo politycznych odpadów i przegrańców znajduje się w szeregach kod

Gość gość sp
gość dziś KOD to żadna partia tylko ludzie,któym się nie podoba sposób w jaki obecna władza działa ale to pomijam. Co do złogów po PRL to niedaleko szukać. Tłumy w PiSie zalegają x NAZWISKA. I daruj sobie Kryże i tego gościa od nocnej konwalidacji, bo nie chodzi o poszczególne osoby, ale CAŁĄ HISTORIĘ PiS czy z drugiej strony SLD/UW/PO. Jakimś dziwnym trafem, to Kwaśniewski, Cimoszewicz, Miller nie popierają PiS, tylko PO/KOD. Nowoczesną/KOD/PO popierają dokładnie ci sami, którzy od lat 90 występują przeciwko ideom Kaczyńskiego. To są ci sami ludzie, te same złogi po PRL. To co mówisz, to jest kłamliwa propaganda. Stosujesz jedynie chwyty retoryczne i nic więcej.

Gość gość
No tak stonoga jest równie wiarygodny co skaczący kodowiec romuś giertych po dopalaczach

Gość gość
Wrzutka z sierpnia i gdzie te materiały na kaczora geja ? :-o

Gość gość
On i tak jest gejem nie potrzeba żadnych dowodów nigdy nie miał pewnie dziewczyny to tak jak prawiczki z kafeterii :D

Gość gość sp
Dla mnie to jest bez znaczenia. Liczy się idea, której Kaczyński się trzyma i upór w realizacji tej idei. Od tej strony Kaczyński jest bardzo w porządku. Nie miał kobiety? I co z tego? Odbycie stosunku, jest miarą czego? Człowieczeństwa? Intelektu? Moralności? Do rządzenia doświadczenia z kobietami nie są mu potrzebne. Poza tym, nie jestem takim chamem, abym mu właził w jego intymne sprawy. Jego sprawa. Ja go rozliczam z tego co robi jako polityk.

Gość gość
tylko w polsce bogaci wychodza na ulice bo zawsze to ludzie biedni wychodzili na ulice komuna paryska rewolucja pazdziernikowa francuska majdan na ukrainie w rumuni i tak dalej

Gość gośćtiki
za jaja i na drzewo

Gość gość
PiS-owcy to wilki w owczej skorze, przepelnione nienawiscia. Sw. Pawel pisal kto ma wiare a nie ma milosci, to nie czlowiek a brzecacy cymbal.

To i ja wyrażę swoje zdanie. Otóż dla mnie wszyscy politycy to bydło jednym śmieciem karmione i to niezależnie od opcji, którą reprezentują. Tam się po prostu porządny człowiek do stanowiska nie dopcha. Wszyscy to szuje, ścierwa i pazerne mordy. Dziękuję