Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile powinnam schudnąć???

Polecane posty

Gość gość
Ciało okropne to jeszcze i swiatopoglad zj****y "każda powinna" :-o Żałosne...

Gość gość
Ty masz tułów dłuższy od nóg? Wcięcie w talii znikło po ciąży czy nigdy nie miałaś?

Gość gość
boze powiedz cos czlowieku a zaraz odzew nie z tej ziemi, mialam na mysli ze kazda kobieta w swoim zyciu MOIM ZDANIEM POWTARZAM MOIM ZADNIEM powinna przezyc CHOCIAŻ RAZ macierzyństwo i TYLE. A czy bedzie chciała mieć dzieci czy nie to mnie to za przeproszeniem gów** obchodzi

Gość gość
do gosci to tak jak waszym zdaniem wszystkie powinny byc fit i z***biscie szczupłe i wysportowane a komentowac to tylko potraficie powiedziec zwisy i tłusta i tyle . lepsze zwisy jak deska przynajmniej w staniku ładnie wyglądaja i nie trzeba skarpetkami wypychać

Gość gość
Czyli podążając twoim tokiem myslenia kazda powinna miec dziecko a to, ze nie chce cie nie interesuje? Zapewne chciałabyś, żeby każda kobieta była tak brzydka i zniszczona jak Ty. Ja dzieci nie chce mieć, ale wiem, że po ciąży można wyglądać w miarę dobrze jesli sie chce np. Spójrz na sarah stag.

Gość gość
i jeszcze jedno ile jest takich kobiet co odkładają macierzyństwo za cene pięknego ciała? boja sie ze sie spasą i nie beda juz takie zgrabne a mimo to chciały by mieć dziecko i co ? skoro chciały by to chyba powinny prędzej czy później

Gość gość
Deska może zrobić sobie implanty lub nadrobić ładnie wyrzeźbionym ciałem a zwisy? W całe nie są apetyczne i w staniki nie jędrne piersi nie będą wyglądać w porządku. Zwisy ani brak biustu nie jest dobry. ;-)

Gość gość
do gosc 15,59 - uwazam ze kazda powinna miec jedno dziecko ale czy chce czy nie nie interesuje mnie to bo to ich wybór. ja zdecydowałam sie miec i mimo takiego ciała jakie opisujecie byc okropnym nie zaluje bo swiat sie na tym nie konczy i schudnac zawsze przeciez mozna a to ze ty nie chcesz to nie miej

Gość gość
powiem krótko dasz radę kobieto wystarczy chcieć moja koleżanka schudła po ciąży 30kg żadnej pomarszczonej skóry obecnie waży 52 kg ważyła w ciąży 94 piersi po ciąży jak są duże przed nie będą tak jędrne jak u 16latki

Gość gość
no dobrze to prosze moze pokarzcie swoje piersi i zobaczymy czy tylko ja mam takie brzydkie ? bo widze ze tu same pieknosci siedza i komentuja

Gość gość
A co planujesz zrobić ze zwisami, brakiem wcięcia w talii, krótkimi nogami? Nic z tym nie zrobisz a schudnąć musisz trochę tylko z brzucha idź na siłownie ujędrnić ciało. Nigdy nie miałaś pięknego ciała, więc nie masz czego żałować.

Gość gość
Każda powinna mieć? Nie każda może mieć :-O

Gość gość
Mam 30 + i piersi jak u 16 letniej licealistki. Drobne, małe, miseczka b.

Gość gość
to sobie poczytaj jak nie wiesz co mozna zrobić ze zwisami, uwazacie ze majac 70 lat tez nie beda wam zwisały? a jakie to dla ciebie w takim razie piekne ciało? sama sobie mialam wybrac rodzac sie nogi do nieba talie osy i co jeszcze?

Gość gość
bo jak masz małe jak piłeczki tenisowe to ci się nie wyciągną

Gość gość
Jak kobieta dba o siebie i ćwiczy to będzie jędrna do 40 stki

Gość gość
jak chcesz to miej nawet dziesiecioro dzieci ale nie pisz ze kazda powinna miec , glupia jestes i tyle

Gość gość
Jesteś po 20 i masz zwisy tym się martw. Żyje się teraźniejszością nie tym co będzie za 50 lat.

Gość gość
Szczerze? Moja tesciowa ma takie piersi jak autorka. Urodziła 8 dzieci i ma ponad 70 lat. Tylko wiadomo zmarszczona skóra .

Gość gość
Obrzydliwe te zwisy, jesteś odważna. ..tak na forum

Gość gość
16:10 To prawda moje znajoma jest po 40 ma dwójkę dzieci i ma lepsze piersi.

Gość gość
jak bede miala 70 to owszem beda mi zwiasaly ale nie aż tak a teraz majac 43 lata dalej mam jędrne i sterczace, nie zmieniły sie nic a nic (mam 65D) :) więc jeszcze mam czas się nacieszyć ich jędrnością ;) w porównaniu do pań które już w wieku 25 lat straciły ją no niestety każde piersi mają swoje wady i zalety duży jest piękny jednak zawsze trochę zwisa (bo duże nigdy w pełni nie sterczą) a z wiekeim grawitacja mocniej i szybciej na nie działa małe nie są tak pociągające za to długo się trzymają a przyćwiczeniach można barrdzo długo się cieszyć ich jędrnością

Gość gość
bo z was to żadna sie nie odważyłaby. krytykujecie obrażacie a same co? takie piekne wszystkie raptem bez kompleksow

Gość gość
Każdy ma jakieś kompleksy, ale Ty sama dodała tu zdjęcie i wystawiłaś się na ocenę.

Gość gość
ja swoje tu kiedyś wstawiłam i nią miałam żadnych negatywnych komentarzy :)

Gość gość
taaaaaa jasne

Gość gość
Nie rycz. Dobierz odpowiedni biustonosz jakiś krem,ćwiczenia . Dalaś oceniają. Nie miej pretensji ;-)

Gość gość
A dlaczego ma ryczeć?

Gość gość
no tak :) no nie, masz racje, była jedna osoba która mnie negatywnie oceniała, za to reszta dobrze mnie komplementowała i pomogła w pewien sposób pozbyć się trochę moich kompleksów :)

Gość gość
to niech oceniaja ale do tematu , pytalam ile powinnam schudnac a tu co ? tylko ze 3 osoby mi napisaly