Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile powinnam schudnąć???

Polecane posty

Gość gość
Powinnaś zdrowo się odżywiać i zapisać się na siłownie czego Ty od nas oczekujesz?

Gość gość
Do autorki Kobieto ogarnij się! W życiu bym nie wystawiła swojego zdjęcia a zwłaszcza takiego by przeczytać opinię o nim nie mowiac o sugestię w sprawie zrzucenia wagi Nie jest problem z Twoim ciałem a raczej głową i niską samooceną Nie wyglądasz źle, masz figurę wcięcie w talii itd owszem trochę ciała jakby na plusie i biust zaliczył grawitacje ale z jakiegoś powodu tzn jesteś kobietą nie 16latka i przede wszystkim mamą, więc wyjdź z tego tematu ero i poszukaj o zmianach w żywieniu i odrobina ruchu powinny przynieść szybko efekty Powiedzenia

Gość acordeon
Nie przejmuj się ujadaniem burków zza płotu.Nie masz może figury jak wieszaki z okładek czasopism modowych ale nie musisz jej mieć wystarczy,że trochę (twoja sprawa)ujędrnisz ciało i będzie ok.Nie ma ideałów,a jak się komuś tak wydaje tzn,że brak w jego ocenie samokrytyki lub ocena innych nie jest obiektywna.Nauczmy się żyć takimi jakimi się urodziliśmy,co nie zmienia faktu,że powinniśmy w miarę możliwości zadbać o swój wizerunek,ale nie kosztem wszystkiego.Nie zawsze obowiązki pozwalają na to,żeby wyjść sobie do siłowni jak to niektórzy piszą

Gość gość
Gdzie ona ma niby talię? Jest niezgrabna i tyle.

Gość gość
acordeon i to jest odpowiedz normalna bez zawisci i braku szacunku, obiektywna ocena a baby jak to baby wiadomo co mozna uslyszec od nich....

Gość gość
Zawisci?zawiść do zazdrość a tobie nie ma czego zazdrościć.

Gość gość
nie wiem jak z tyłu ale z przodu calkiem niezle

Gość gość
Ale zawistne baby tu piszą. Od razu wymysliłyscie, że urodziła dziecko/dziecki. Jestescie beznadziejne kobiety. Smeje sie z was, a sama waze 90 kilo. Hahahahahaahhaha

Gość gość
Śliczna

Gość gość
Bleee,urodziłam dwoje dzieci, mam ponad 40 lat,a przy Tobie wyglądam jak super modelka. Weź się za siebie

Gość gość
a więc jesteś stara i głupia :D

Gość gość
Paskudne zwisy

Gość gość
Ladna kobieta jestes. Wazne zeby Cie partnen kochał, reszta sie nie liczy.

Gość gość
Autorka wmawia sobie, że ktoś jej zazdrości zwisow i brzydkiego ciała. :-D

Gość gość
Nie mam jej czego zazdrościc. Zwałow tłuszczu? Jestes niezgrabna,taka prawda

Gość barburkaa8
wiecie jak mi się udalo schudnąć? zapisałam sie na lekcje tenisa :) Zawsze podobał mi sie ten sport, ale nigdy nie mogłam się odważyc. Bałam się ze sobie nie dam rady, ze jestem za słaba. Trafiłam do świetnego miejsca - Gemsetmecz i tam miałam na początku lekcje indywidualne, pozniej grupowe. i wiecie co ? nie ma się czego bac ! :D to świetna zabawa ! no i gubisz kg :D