Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem z włosami

Polecane posty

Gość gość

Moje włosy wyglądają tragicznie. Od 20 lat wypadają i jest ich już garstka szczególnie na czubku. Źle się czuję z tym zwłaszcza że jest okres przedświąteczny i zazdroszczę kobietom które robią sobie piękne fryzury a ja nie jestem zadowolona nawet gdy fryzjerka robi mi fryzurę bo jak można zrobić coś z niczego. Mam 43 lata, moje włosy już bardzo posiwiały ale ich nie farbuję żeby mi całkiem nie wypadły. Są dłuższe i spinam je spinką.Byłam już u różnych dermatologów ale bez skutku

Gość gość
to łysienie androgenowe lub problemy z tarczyca

Gość gość
Co jakiś czas robię badania tarczycy.Są ok

Gość gość
Czy z łysieniem androgenowym można sobie poradzić Łysienie odbija się na mojej psychice

Gość gość
zla dieta? jakich kosmetykow uzywasz?

Gość gość
Ostatnia moja kuracja to VICHY DERCOS NEOGENIC bez poprawy. Piję pokrzywę, zieloną herbatę, używam z apteki szamponu i odżywki DERMENA , ostatnio zmywam sobie po umyciu włosy rumiankiem, jem wszystko nie stosuję żadnych diet

Gość gość
zelazo w normie?

Gość gość
Do autorki ja smaruje włosy emulsją seboderm jest, b.dobra zapisała mi ją dermetolog można ją nabyć w aptece bez recepty koszt ok 32zł polecam ją jest super

Gość gość
żelazo mam w normie. Dzięki za doradę spróbuję ten seroderm, ale powiem szczerze że po tylu latach prób moja nadzieja jest znikoma

Gość gość
duzo masz stresu?ja mam 28 lat,i boje sie ze do 30 bede łysa:(mój kucyk ma w obwodzie jakies 2 cm:(

Gość gość
suplementy stosujesz?mi pomógł revalid w ilosci 6 tabl dziennie wypadanie bardzo sie zmniejszyło

Gość gość
Ale zawsze mialas rzadkie/cienkie włosy czy jak? Bo jak genetycznie masz marne wlosy to nic nie poradzisz, przy wielkim zaangazowaniu w pielęgnację i suplementacje mozesz zyskać maks centymetr na obwodzie kucyka.

Gość gość
Wypadanie mam może i genetyczne bo w rodzinie jest parę przypadków rzadkich włosów ale żyję jeszcze nadzieją że coś mi pomoże. A stresów też mam sporo ale kto dzisiaj nie ma stresów

Gość gość
Włosy zawsze miałam cienkie ale było ich dużo. Ostatnio przypadkowa znajoma powiedziała że jako dziewczynka byłam bardzo urodziwa. A włosów wypadło tak szczerze 80%

Gość gość
proponuje aloes posadz. I potem obrywaj te łodygi w środku jest sok i tymi łodygami smaruj głowę. Miałam ogromne wypadanie włosów tylko to pomoglo

Gość gość
proponuje aloes posadz. I potem obrywaj te łodygi w środku jest sok i tymi łodygami smaruj głowę. Miałam ogromne wypadanie włosów tylko to pomoglo

Gość Anna5432
https://musecosmetics.eu/ odzywka do włosów tej firmy działa cuda. Sama mam bardzo długie włosy, które potrzebują wiele uwagii. Od kilku miesięcy używam tego produktu i jestem bardzo zadowolona.