Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dieta 300kcal.

Polecane posty

Gość gość

Nadeszła zima,za niedługo nowy rok,a ja chcę zrobić porządek ze sobą :) Myślę coraz częściej o diecie 300 kcal,wydaje się to bardzo fajna opcja.Mam zamiar ćwiczyć 3 razy dziennie jakieś ćwiczenia np. brzuszki,aerobik itd +4 razy w tygodniu bieg i rowerek.Dietę mam zamiar trzymać tak z miesiąc.Co o tym myślicie :) ?

Gość gość
Ktoś jeszcze się wypowie?

Gość gość
Jeśli chcesz schudnąć i dobrze wyglądać a nie tylko schudnąć (i wyglądać źle) to odradzam. No chyba, że chodzi o to, żeby się wbić w sukienkę na sylwestra a potem dopiero zabierać się za prawdziwe chudnięcie. Ale wtedy lepiej żeby ta sukienka nie odsłaniała zbyt dużo ciała bo chudsza będziesz ale skóra będzie sflaczała.

Gość gość
to głodówka,schudniesz ale spalisz tez miesnie,a potem rzucisz sie na jedzenie i przybierzesz 3 razy tyle co straci las wiec odradzam

Gość gość
Właściwie to stracisz głównie mięśnie a to one odpowiadają za wygląd skóry czyli jędrność i brak zwisów. Tłuszczu pewnie zostanie tyle samo albo nieznacznie mniej. Nie warto się tak katować skoro lepszy efekt osiągniesz normalną dietą i ćwiczeniami.