Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak spowiadać się z grzechu nieczystości

Polecane posty

Gość gość

Kobiety pomóżcie mi. Idę teraz do spowiedzi i nie wiem jak powiedzieć księdzu że się masturbuję. Nigdy się z tego nie spowiadałam, mimo iż wiem że jest to grzechem, jednak teraz czuje że muszę to zrobić tylko wstydzę się o tym powiedzieć i nie wiem jak to zrobić. Miałyście taką sytuację? Doradźcie...

Gość gość
normalnie, "popełniłam grzech masturbacji" albo "masturbowałam się, onanizowałam" jak tam chcesz

Gość gość
Ktoś jeszcze coś powie

Gość
jakos tam pomiedzy innymi grzechami powiedzialam-masturbowalam sie :P jak inaczej mozna powiedziec???:D nie wiem po co mowic popelnilam grzech.........bo przeciez wiadomo ze to grzech zreszta juz w formule jest- wyznaje swoje grzechy ;) i tak zawsze sie wstydzilam.:P:P

Gość gość
Wyluzuj cie nie podniecające tych księży! !! Ja nie chodzę do spowiedzi bo to kablowanie na siebie! Do tego gdy idziesz do całkiem obcego faceta ginekologa rozkładasz nogi to już nie grzech??? O.....Ciemnoto co masz główkę złotą. ... Ja nie żyję w załamaniu i tępocie zawsze podczas każdego badania ginekologicznego cipki jest przy mnie mąż nawet w szpitalu wspierał porody. Mamy Prawo Pacjenta ust 2008 r art 21 i nawet w szpitalu podczas zabiegu czy badań mamy prawo do osoby bliskiej jest to niewygodny świadek dla lekarza lecz nie ma prawa nam odmówić! !!