Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

keyboard dla 3 latki

Polecane posty

Gość gość

poleccie cos fajnego,zeby bylo w miare trwałe i dzwięki byly przyjemne dla ucha. sporo tego na rynku i ciezko wybrac cos fajnego

Gość gość
Dla trzylatki nie potrzeba nic wyszukanego. Dopiero jak złapie bakcyla, wtedy można pomyśleć.

Gość gość
jest tego sporo w cenie do max 70 zl wiec moze cos uda mi sie wybrac.

Gość gość
ja proponuję kupić prawdziwy a nie zabawkę

Gość gość
a jaki polecasz? wiesz 3 letnie dziecko ma sie dopiero oswic z takim instrumentem, nie wiem czy bedzie jej sie podobac,moze rzuci w kat i na tym sie skonczy ,mysle ze prawdziwy sprzet typy casio czy yamaha to dla kogos starszego ,co zaczyna konkretna nauke

Też uważam, że na początek nie ma co inwestować w bardzo profesjonalny sprzęt, bo może się okazać, że to nie jest coś co dziewczynkę interesuje i zmarnuje się tylko;) zresztą taki profesjonalny sprzęt z mnóstwem funkcji z którymi dziecko na początku może sobie nie poradzić może sprawić, że dziecko się zniechęci;)

Gość gość
tylko obawiam sie ze taki keyboard dzieciecy np firmy simba bedzie mial kiepskiej jakosci dzwieki i to zniecheci dziecko. dziewczynka ma dobry sluch muzyczny, ladnie spiewa, nuci zaslyszane melodie.

Gość Lucek1980
Dla maluszków Casio wypościło specjalną serię SA. Ja w tamtym roku swojemu chrześniakowi na trzecie urodziny kupiłem za dwie stówki taki keyboard. Do dzisiaj działa pomimo, że mały niezbyt go oszczędza i robi z nim dosłownie wszystko. Tak więc test wytrzymałościowy zdany pozytywnie :)