Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w****iona blondyna

zostawił mnie dla nudnej brzydkiej dechy!

Polecane posty

Gość w****iona blondyna

zostawił mnie dla nudnej brzydkiej dechy!

Gość gość
Może masz za duże wymagania albo wredny charakter?

Gość gość
To dużo mówi o tobie.

Gość wkurzona blondyna
CZEMU TO ZROBIŁ? BYŁ TAKI GŁUPI CZY CO? kochałam go z całych sil a on mnie zostawił dla brzydkiej dechowatej karlicy! zero gustu ma, ciągle łazi tylko w spodniach i t-shirtach, zawsze chodzi na płaskich butach, nie maluje się, a jej marne włosy są zawsze rozpuszczone, nic o siebie nie dba! zero krągłości, zero jakiegokolwiek wdzięku urody a on mimo to zostawił mnie dla niej! ryj ma tak marny że mogłaby grać w horrorze bez żadnych charakteryzacji jestem wysoka, mam długie nogi, duże cycki i długie blond włosy, chodzę zawsze kieckach na szpilkach, makijaż nakładam każdego dnia, czy on zdurniał czy co, że poszedł do tego skrzata? zwariuje zaraz

Gość wkurzona blondyna
musiałam zmienić nick bo posty nie chciały się wyświetlać a w nicku pojawiają się te znaki - ****

Gość gość
A kiedy ty zrozumiesz, że wygląd nie jest najważniejszy? Pewnie dziewczyna ma charakter, ciekaą osobowość etc. A ty? Co zostaje po zmyciu tapety?

Gość gość
Wiesz może chodzi faktycznie o charakter. Ja jestem brzydka, nie umiem się malować, ubieram się w byle co, jestem niska, plaska, tez nosze płaskie buty bo nie umiem w innych chodzić. A mam męża, który mnie kocha i bardzo mu zależy, chociaż wiem ze z wyglądu mu się nie podobam. Może wymagałaś zbyt dużo od niego. Albo może byl za bardzo zazdrosny bo widzi ze podobasz się innym.

Gość wkurzona blondyna
ja jestem ładna nawet bez makijażu a ona nawet z tapeta by marnie wyglądała, jak usłyszałam od niego ze od chodzi do niej to mnie szlak trafił, a jak powiedział, że interesująca i piękna to go wyśmiałam, przecież my zawsze chodziliśmy na imprezy, na rożne spotkania towarzyskie, a ta nudziara to nawet nigdy piwa w reku nie miała, jak ją ktoś zapraszał to zawsze mówiła - przepraszam ale to nie moje klimaty wole spokojniejsze miejsca - kompletna tandetna nudziara, jak takim czymś można się zainteresować? jak ją widzę to ciągle się uczy, nic innego nie robi tylko wkuwa jak głupia

Gość wkurzona blondyna
dużo od niego nie wymagałam, oczywiście chciałam żeby raz na jakiś czas kupił mi jakiś drobiazg, żeby mnie zawiózł do sklepu, pomógł w zakupach, ale to były normalne nietrudne do spełnienia prośby, a jeśli chodzi o zazdrość to był zazdrosny gdy rozmawiałam, piłam z innymi mężczyznami a tak to podobało mu się to że jestem taka ładna i się za mną oglądają

Gość gość
To ty jesteś nudna płytka bez zainteresowań tylko imprezy makijaż i alkohol a ona oczytana spokojna introwertyczka ktora otwiera sie przed swoim ukochanym i na pewno można z nią o czymś pogadać. Introwertycy sa ciekawsi jak sie otworzą i mniej sztampowi , bo wiecej czytaja i maja glebsze przemyślenia.

Gość gość
Wiesz ja tez nigdy nawet piwa nie wypilam i nie chodzę na imprezy. Tez nie mój klimaty. Ale nie uważam że jestem nudna.

Gość gość
Z toba sie nudzil jesteś pusta jak bęben rollig stonesów nie można o niczym z tobą pewnie pogadać jak już człowiek nasyci oczy twą urodą wyjmie fiuta to niestety zeroooooo nic nie ma dalej dlatego cie zostawil chce kogoś z kim moze jeszcze pogadać na poziomie a nie że tobie sie wydaje że sie znasz że coś czytasz masz pasje poglądy hobby itp.i tyle

Gość wkurzona blondyna
można ze mną o wszystkim rozmawiać, jestem mądra, mam wiedzę i głupota dla mnie jest siedzieć ciągle przy książkach skoro można się zabawić, iść na imprezę, napić się potanczyc

Gość gość
Skoro nie siedzisz przy książkach to skąd masz ta wiedzę? Bo chyba nie z tych imprez. Nie każda interesująca osoba musi pic i tańczyć.

Gość wkurzona blondyna
ucze sie ale nie siedze caly czas przy ksiazkach, a ona przed zajeciami, po zajeciach, w autobusie, w kawiarni itd ciagle ma ksiazke pod nosem i sie uczy

Gość gość
0/10 prowo

Gość gość
marne prowo

Gość gość
jestem wysoka, mam długie nogi, duże cycki i długie blond włosy, chodzę zawsze kieckach na szpilkach, makijaż nakładam każdego dnia, czy on zdurniał czy co, że poszedł do tego skrzata? x Błee, ohyda, najgorszy typ. Wielka kobyła, dojna krowa i do tego blond :P

Gość wkurzona blondyna
przecież to jeden z ideałów kobiecego piękna

Gość gość
bo może tamta jest po prostu mniej głupia od ciebie

Gość wkurzona blondyna
ma tylko troszkę lepsze oceny ode mnie, ale ja nie potrzebuje tyle czasu co ona żeby przyswoić sobie wiedzę

Gość lolek od bolka
tamta ma bogate wnętrze, a ty ZERO

Gość wiedza zdobyta
wkurzona blondyna dziś ma tylko troszkę lepsze oceny ode mnie, ale ja nie potrzebuje tyle czasu co ona żeby przyswoić sobie wiedzę Xxxxx wiedza a inteligencja to dwa inne bieguny, co dokładnie ty tu potwierdzasz, jesteś żałosna lalka, zabawka do zabawy a nie poważna kobieta

Gość gość
jestem wysoka, mam długie nogi, duże cycki i długie blond włosy, chodzę zawsze kieckach na szpilkach, makijaż nakładam każdego dnia, czy on zdurniał czy co, że poszedł do tego skrzata? zwariuje zaraz x brzmi interesująco może czuł się przytłoczony twoją kobiecością i poszedł tam, gdzie nie musiał się ani wysilać, ani być zazdrosnym to się zdarza nie wiem też JAKA jesteś, więc trudno coś więcej powiedzieć

Gość wkurzona blondyna
przecież wszyscy mężczyźni lecą na wysokie, długonogie, piersiaste śliczne blondynki, tobie się takie nie podobają? myślę że nie raz za taka się oglądałeś i marzyłeś o takiej

Gość wkurzona blondyna
myślę że jemu się na chwile w głowie pomieszało i z pewnością wróci do mnie, bo jak można uważać że taki dechowaty skrzat jest śliczny? pewnie na chwile zmysły od niego odeszły i teraz nie wie co robi ale w końcu mu wróci rozum do głowy i zobaczy jaką cudowną i piękną kobietę stracił

Gość gość
Myślę, że to jednak prowokacja. Ale wbrew obiegowym opiniom, charakter też się bardzo liczy. Człowiek może być zmęczony najpiękniejszą kobietą/mężczyzną, jeśli owa osoba, ma paskudny charakter. Bierzesz w usta i połykasz spermę? Bo to też ważne. :classic_cool:

Gość wkurzona blondyna
oczywiście że biorę ;) dla mnie w łóżku praktycznie nie ma granic :) jeśli chodzi o sex to będzie mu go bardzo brakowała bo tamten skrzat nic nie wie w tych sferach :D

Gość gość
:D Zatem, może jednak masz wredny charakterek? ;)