Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuuusia

Pomoc w wyborze imienia dla córeczki

Polecane posty

Gość mamuuusia
Ooo Monica jest super :)

Gość gość
Mia albo Klara

Gość gość
DIANA, CAMILLE, HELEN(A), NATALIE

Gość mamuuusia
Elise śliczne, klasyczne imię, ale kojarzy mi się z tą Elizką z Warsaw shore :(

Gość mamuuusia
Oooo Klara :D Klara jest mega, niebanalne, szczególnie w Stanach, bezpretensjonalne i łatwe do wymówienia dla każdego :) tylko jakby to zdrobnić? Klarcia nie brzmi zbyt przekonywująco

Gość gość
Zuzanna, może być Zuzią lub Susie :)

Gość gość
Moja siostrzenica ma na imie Klara- w sumie już 17-letnia pannica- od zawsze była Klarą lub Klarką :). Sama swoje imie uwielbia!

Gość mamuuusia
Kocham imie Zuzanna :D Zuza, Zuzia :) ale pewnie by została chcąc czy nie chcąc przechrzczona na Susan, Sue :) która kompletnie mi się nie podoba :( co do imienia Klara to rzeczywiście, nie ma co zdrabniać, a jak juz to bylaby klarka :) ale dziewczyny mam jeszcze inny pomysl i bylabym bardzo wdzieczna jakbyscie powiedzialy co o tym imieniu myslicie, wiem, że to nie jest polskie imię, ale mi się strasznie podoba i jeśli to nie będzie jakieś inne polsko-amerykanskie, to bym chyba stawiała na Audrey? Tak w sumie teraz się zastanawiam i chyba najbardziej mi podchodzi ta Klara i ta wcześniejszą bądź, co bądź nie polska Audrey :) co myslicie?

Gość mamuuusia
Ewentualnie Aubrey, choć bardziej skłaniam się w stronę Audrey

Gość gość
a może klara ale przez c? i mi najbardziej z tych amerykańskich imion podoba sie ashley, stella, vanessa i emma

Gość gość
Arabella

Gość gość
Też mi przyszła do głowy Monika. Z imion nadawanych w Polsce, a które mają zbliżony odpowiednik to: Aleksandra, Alexsandra, możesz zdrobnić jako Aleks, Aleksa, nie musi być Ola. Kate, Katrin, Katrina to nasza swojska Kaśka. Podobnie nasza Baśka - Barbra. Dalej Ewa to Eva, Maria to Mariah, Mery, albo Marie. Popularne u nas imię ostatnio Maja to Maya. Jak pogrzebiesz, to tego jest naprawdę sporo.

Gość gość
Ja dalam corce na imie Aleksandra ,podobalo mi sie wlasnie aleks,Aleksandra ,a wszyscy w polsce nazywali ja ola....na szczescie wyjechalismy do niemiec i man w koncu Aleksandre:-)